مشاوره پزشکی

سؤالات پزشکی خود را در اين بخش مطرح كنيد تا پاسخ داده شوند.

دیدگاه‌ها و سؤال‌ها

سلام آقای دکتر چرا پاسخ سوالم رو نمیدید من منتظر دستور شمام

تصویر dr.mohammadi

با سلام
سوالي از طرف شما در سامانه ثبت نشده است
دوباره ارسال كنيد اگر ثبت بشه جواب خواهم داد.

سلام خدمت شما عزبز گرامی
راستش از حدود 1 سال قبل چون محل کارم مانیتورهای زیادی هست کم کم دیدم که به مانیتور ها نمیتونم نگاه کنم و باید جاوی پیشونیم رو بگیرم و همش چشمم خسنه میشد ودایم باید چشمم رو میشستم تا اینکه به چشم پزشک مراجعه کردم واسم عینک تجویز کرد بصورت موقت کمی بهتر شدم تا اینکه یک صبح دیدم داخل چشم چپم خونه نهایتا تا 10 روزه بعد که کم کم تاری دیدم شروع شدبه حدی که زمین رو با پستی بلندی می دیدم یعد از عکس رنگی ومعاینه گفتن شبکه چشم چپم ورم کرده و آب آورده بک قرص خارجی بنام پلرون واسم تجویز کردولی چون برای بیماران قلبی بود ترسیدم و نخوردم دستورچیه آقای دکتر لطفا کمکم کنید.ممنون از لطفتون

تصویر dr.mohammadi

سلام
احتمالا بيماري csc داري ولي تا از نزديك نبينم قطعي نيست. معمولا قابل درمان هست و اگر تحت نظر فوق تخصص شبكيه باشي معمولا جاي نگراني نيست. دستوراتشون رو اجرا كن.

با سلام و تشکر.
مادر من53هستن و17ساله که دیابتی اند.متاسفانه دو سالو نیه که متوجه شدیم هر شبکیه هر دو چشم دچار تورم هستش.با مراجعه به فوق تخصص شبکیه و انجام 6 بار تزریق روی هر چشم تا به حال مشکل حل شده و بینایی خییلی خوبی دارن.اما این تورم چند وقت یک بار عود میکنه ینی بعد تزریق و مشاهده عکس oct تورم میخوابه باز بعد چند ماه شروع میشه.با این که قند و فشار چشم همه کنترل شده هست و دارو مصرف میشه. سوالم اینه این روال تا اخر عمر ادامه داره؟ ایا این تزریق های مداوم خطر ناک نیس؟ ترس از نابینایی مادرم تمام زندگی منو ازم گرفته...لطفا پاسخم رو بدید.در ضمن برای تزریق اوستین همراه امپول تریام هگزال تزریق میشه.ببخشید زیاد شد صحبتم.یک دنیا دعای خیر پشت و پناهتون

تصویر dr.mohammadi

با سلام
اين روال بطور متوسط ٥ تاشش سال طول ميكشد.
احتمال عوارض تزريق بسيار كم است. در صورتيكه تحت نظر متخصص شبكيه و غدد باشد نگران نابينايي نباشيد.
گاهي همرا با داروي اصلي تريام هگزال هم توصيه ميشود.
مطالعه مطالب سايت بخش بيماران هم توصيه ميشود.

سلام آقای دکتر
شبکیه چشم چپ مادرم دچار پارگی عمیق شبکیه (فاقد بینایی)شده بود و حدود 45 روز پیش توسط فوق تخصص چراحی شبکیه مود جراحی ویترکتومی شبکیه قرار گرفت و تاکنون چندین مرحله مورد بررسی و ویزیت پزشک معالج قرار گرفته و درضمن 15 روز پیش از طریق لیزر نیز معاینه و تست شدند و فشار چشم نیز 33 بود. جراح روند عمل و درمان را مثبت ارزیابی نمودند. هم اکنون قطره های چشمی فلوکورت-دورزامید2-تیمولول-لاتاپروست را مصرف میکنند. آقای دکتر چند روزی (کمتر از یک هفته پیش) میشه مادرم میگه حالت جرقه مانندی مثل فلاش جلو چشم چپم ظاهر میشه و این حالت روزی دو یا سه بار تکرار میشه و چشم همچنین خیلی قرمز (خون آلود) هستش، آقای دکتر این حالت مربوط به چیه؟ البته ظاهر شدن فلاش یا جرقه در ابتدای پارگی شبکیه نیز وجود داشت، یعنی ممکنه دوباره شبکیه پاره شده باشد؟؟ آقای دکتر قطره دورزامید2درصد برای چیه؟ مادرم میگه هر وقت این قطره را استفاده میکنم چشم سنگین شده و حالت جرقه پدیدار میشه.
ممنون از راهنمایی جنابعالی.

تصویر dr.mohammadi

سلام
معمولا در اين دوران اين موارد طبيعيه و جاي نگراني نيست، خوب يك معاينه ي دوباره بده بهتره. دورزاميد براي تنظيم فشار چشم ميباشد.

سلام وقت بخیر.قرص هایpreservision, اوژن، visionforever برای تقویت شبکیه چشم مناسبه؟؟؟
میتونه تودرازمدت باعث ازبین رفتن مگس پران وجلوگیری ازپاره شدن شبکیه توافرادمستعدمفیدباشه؟؟؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
اين قبيل داروها در برخي از بيماريهاي شبكيه و نه در همه ي بيماريها ممكن است تا حدودي سير پيشرفت بيماري را كند كنند. و اما تاثيري روي مگس پران يا پارگي شبكيه ندارند.

سلام دکتر من چشام که ضعیفن اگه بخوام عمل کنم چه عوارض جانبی داره؟
به هرکی میگم میگه عمل نکن پشیمان میشی میشه بگید ضرراش چی هستن

تصویر dr.mohammadi

سلام
اگر منظور عمل برداشتن عينك است يعني ليزيك و ٠٠٠٠جواب اين است كه، اين عمل براي بسياري از افراد عينكي عمل بسيار خوبي ميباشد ،اما براي برخي توصيه نميشود . پزشك بعد از بررسي كامل ميتواند به فرد متقاضي توصيه به عمل بكند يا نكند.

با سلام مادر بنده یک ماه پیش دچار دوبینی و اختلال در تشخیص اجسام در چشم چپ خود شد با انجام سیتی اسکن مشخص شد که مشکلی در مغز ندارددوبینی اش برطرف شده ولی هنوز مشکل تشخیص دارد و همه چیز را فاطی پاتی می بیند

تصویر dr.mohammadi

با سلام این مورد حتما با معاینه شود مشکلات مختلفی در شم ممکن است باعث این مشکل شود.

جناب دکتر راشت میگن اگه هر شب یه لیوان اب هویج بخوریم چشامون تقویت میشن؟ من چشام ضعیفه سمت راست یک نیم سمت چپ یک نزدیک بین هستم نزدیک میبینم ولی دورو تار میبینم

وقتی هم دارش درس میخونم چشام اشک میریزن میخارن نمیدونم چکار کنم رفتم دکتر فقط برام عینک نوشت

تصویر dr.mohammadi

سلام مصرف هويج تاثيري روي نمره عينك ندارد.براي بررسي علت خارش و آبريزش كه علل مختلفي دارد بهتره يهدكتر خوب بري كه معاينه بكنه.

سلام جناب بنده چندتا سوال دارم
۱)من ۱۷ سالم هست مبتلا به نزدیک بینی هستیم چشم راستم شمارش یک و نیم و چشم چپ یک دکتر برام عینک نوشت به نظر شما اگه همیشه عینک بزنم چشام بهتر میشن؟
اگه عینک نزنم ضعیف تر میشن؟
چکار کنیم که ضعیف تر نشن یا تقویت بشن
دلیل ضعیف شدن چشام چیه؟
دوست دارم سال دیگه تو نظام استخدام شم چون شمام ضعیفه ایراد میگیرن؟

تصویر dr.mohammadi

ع سلام
ثابت نشده كه زدن يا نزدن عينك باغث پيشگيري يا پيشرفت نمره چشم شود
براي بررسي علت ضعيف شدن چشم بايد با دستگاه بررسي شوي
بعد از ٢٠ سالگي اگر شرايط عمل را داشتي عمل بكن و احتمالا براي نظام مشكلي نخواهي داشت

باسلام
درابتدا از شما بابت پاسخگویی و رفع مشکل سپاسگزارم
اینجانب تقریبا مدت ۳۴سال میباشد که مبتلا به صرع اکتسابی هستم و از داروهای مختلف استفاده کرده ام ، دراین اواخر چندسالی است که از داروهای کاربامازپین ۲۰۰، لاموژن ۵۰، سدیم والپرات ۲۰۰ ، به همراه پراپنولول ۲۰ ، استفاده میکنم که در هنگام مصرف کاربامازپین ، بعلت عوارض جانبی آن حالت دوبینی ایجاد میکند که هرچقدر معده خالی تر باشد اثر دوبینی بیشتر بوده ودر نگاه کردن دچار مشکل میشوم ، آیا برای این مشکل ، به هنگام استفاده دارو ، راه حلی وجود دارد ، واقعا از این حالت بخاطر شغلم که با اعداد سر و کار دارم مشکل زیادس پیدا کرده ام .
باتشکر

تصویر dr.mohammadi

با سلام با اين فرض كه شما قبلا معاينه كامل چشم پزشكي توسط فردي ماهر شده باشي و سلامت چشمت تاييد شده باشد،
تا آنحا كه بنده اطلاع دارم راه حل چشم پزشكي در اين موارد وجود ندارد فقط بايد مطمين شوي كه مشكل بيماري ديگري در اعضاي داخلي نداشته باشي كه گاهي ممكنه علت دو بيني باشند.

سلام
آقای دکتر شما در سنندج مطب دارید؟
در صورت وجود مطلب در سنندج، لطفا آدرس مطب را فرمائید.
در تهران شما در چه مراکزی جراحی پی ار کی انجام می دهید.

تصویر dr.mohammadi

با سلام گاهي جهت ويزيت بيماران در سنندج حاضر ميشوم. شماره منشي مربوطه جهت تعيين وقت در سنندج ٠٩٣٣٥٨٦٤٤٣٨ ساعت تماس ٤ تا ٩ شب
بنده در مراكز مختلفي در تهران اقدام به عمل ميكنم .پس از ويزيت اوليه و متناسب با شرايط بيمار مركز مربوطه به بيمار معرفي ميشود.

سلام خواهرهمسرمن دجار سوراخ شبکیه چشم شده ودیدچشماش خیلی ضعیف شده ایا امکان جراحی برای ایشون هشت خیلی ممنون 09159007925

تصویر dr.mohammadi

با سلام برخي از انواع سوراخ شبكيه نياز به درمان يا با ليزر يا با عمل جراحي دارد. بايد معاينه صورت گيرد تا اقدام مناسب انتخاب شود.

با سلام دختری 25 ساله هستم
از حدود سه سال پیش برای جوش صورت قرص آکنوترن استفاده میکردم و دچار خشکی چشم شدم صبح ها به سختی چشمام باز میشه و وقتی از لپ تاپ استفاده میکنم فاصله حدود 10 متری را تار میبینم
با وجود ای که حدود یکسال است که دیگه این قرصا را مصرف نمیکنم ولی مشکلم رفع نشده
سه بار هم به متخصص چشم مراجعه کردم و هر بار قطره ای تجویز شده ، مشکلم را به صورت موقت حدود یک ماه رفع میشه و دوباره شروع میشه
برای رفع کامل این مشکل باید چه کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر dr.mohammadi

با سلام احتمالا شمادچار خشكي چشم هستي كه علل مختلفي و در نتيجه راههاي درماني مختلفي دارد و مصرف قطره هم جزء آن است و بايد بصورت متناوب حضوري به چشم بزشك مراجعه كني تا بر اساس معاينه اقدام مناسب صورت گيرد.

سلام وقتتون بخیر.آقای دکترمن۲۳سالمه نزدیک دوماه پیش عمل لازک انجام دادم بعدچندروزچشم چپم قرمزشدواحساس میکردم شئ تیزی قسمت پشتی چشمم قرارگرفته صبح روزبعدچشمم دچارمگس پران شد.باتوجه به اینکه شماره چشمام ۳/۲۵و۳/۰۵بودوضربه ای هم به چشمم واردنشده ودیابت هم ندارم علت پدیدآمدن این مگس پران چیست؟امکان داردخودبه خودازبین برود؟
به مطبتان درسنندج هم مراجعه کردم فرمودیدفعلامشکلی نیست ولی هردوهفته یکباربه دکترهای دیگرمراجعه کنم امکان داردشبکیه ام پاره شودازاون روزخیلی نگرانم اعصابم به هم ریخته.دکتری که چشمم راعمل لازک کردندمتخصص چشم هستندمیتوانم هر۲هفته یکباربه ایشان مراجعه کنم ؟اگرنه لطف کنیددکترشبکیه چشم درسنندج معرفی نماییدواینکه تاچه مدت زمانی به لازم است تحت نظردکترشبکیه باشم.ممنون که وقت میذاریدوجواب سوالات رومیدید

تصویر dr.mohammadi

با سلام
اين مورد مگس پران ارتباطي به عمل لازك ندارد.
هرچشم پزشكي برويد اشكال ندارد.
ترجيحا فوق تخصص شبكيه باشد بهتره و از پزشك خود بخواهيد كه فردي را معرفي كند من از آنجا شناخت كامل ندارم.

سلام خسته نباشید من چند ماه پیش در جایی بستری موقع غذا خوردن روی تخت یک دفعه بیشتر چشم چپم نا خود اگاه انگار مگس گونه البته شبیه به بیشتر موریانه بود می برد چشم را کنارم الان یک کم بهتر شده لطف کنید راهنمایی دواش چیست به

تصویر dr.mohammadi

با سلام سوال شما گويا نبود لطفا دوباره و واضحتر مطرح كن.

سلام آقای دکتر
هزینه جراحی پی آر کی و فمتولیزیک هر دو چشم در مرکز چشم پزشکی دید برتر که شما کار می کنید، چقدر است؟
بیمه نیروهای مسلح تاثیری در هزینه دارد؟
به نظر شما، این جراحی (PRK)، توسط فوق تخصص قرنیه انجام شود بهتر است یا فوق تخصص جراحی شبکیه و لیزر؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام
در حال حاضر (فروردين٩٦)هزينه مربوط به عمل لازك يا پي آركي بين دوميليون و صد هزار تا حدود ٢ميليون وهفتصد هزار تومان و فمتوليزيك حدود ٤ميليون و پانصد هزار تومان براي دو چشم روي هم است.
براي اطلاع از امكان پوشش آن توسط بيمه بايد از بيمه خودتان استعلام كنيد. اكثر بيمه هاي مكمل طبق شرايطي درصدي از هزينه ها را تقبل ميكنند.
اين عمل جزء عمل هايي است كه بيشتر چشم پزشكان از همه ي گروهها ميتوانند آن را انجام دهند و مهمترين عامل در تصميم گيري براي انتخاب پزشك جراح، شناخت و اطمينان و اعتماد بيمار به پزشك است .

سلام آقای دکتر
مادرم دچار پارگی شبکیه چشم چپ شده بود و روز یکشنبه 20 فروردین عمل جراحی انجام دادیم. پزشک معالج برای ایشان داروهای ذیل را تجویز نموده اند:
1. قطره بتازونیت هر یک ساعت یک قطره
2. قطره سیپلکس هر یک ساعت یک قطره
3. قطره کوپروست هر دوازده ساعت یک قطره
4. قرص نیزوپرد هر دوازده ساعت یک عدد بعد از غذا
5. قرص سیپروفلوکساسین هر دوازده ساعد یک عدد قبل از غذا
آقای دکتر، لطفا بفرمائید که:
الف)این داروهایی که تجویز شده کافی هستش؟
ب)درد زیادی نداره و پلک هاشون خیلی ورم کرده و چشم با ناراحتی باز میشه.
ج)رسوب سفید رنگی بالای مژه ها را گرفته که باعث میشه چشم به سختی باز بشه، علتش چیه؟
د)نحوه قرارگیری سر و صورت در مواقع نشستن و در موقع خواب باید چگونه باشد؟
باتشکر، خداوند تبارک و تعالی همواره بر توفیقات و سلامتی و بزرگ منشی شما بیفزاید، انشاءالله

تصویر dr.mohammadi

سلام در نظر داشته باشيد جوابهاي بنده در مورد سوال شما ممكن است دقيق نبلشد زيرا نياز به معاينه حضوري دارد.
داروها معمولا همينه و معمولا به مرور ورم و ناراحتي كمتر ميشود ، رسوب سفيد شايد به خاطر داروي سيبلكس باشد كه مهم نيست،اگر روغي داخل چشمش هست معمولا سر بايد پايين باشد، البته هميشه اينجوري نيست ، سخن آخر اينكه بهتره اين مسايل را با پزشك معالج هم مطرح كنيد.

با سلام دکتر بنده از بیماران جنابعالی می باشم در سال 88 عمل لیزیک در تهران انجام دادم عالی بود ممنونم ام چندروزی است چشم چپم یه چیزی مثل سایه یا شیشه شکسته میاد و میرود در سنندج به پزشک مراجعه نمودم فرمودندکه زیاد مهم نیست اگر مثل مگس (مگسی) شود و جرقه بزند پرده چشم پاره شده نیاز به عمل جراحی پیدا میکند لطفا راهنمایی بفرمایید در صورت امکان آأرس مطب و بیمارستان مح کا را قید برمایید

تصویر dr.mohammadi

با سلام
اين مشكل به هيچ عنوان ارتباطي با عمل ليزيك ندارد و احتمالا مربرط به شبكيه است كه براي بررسي دقيقتر بايد به فوق تخصص شبكيه مراجعه كنيد ترجيحا خود من و اينم شماره مطب و موبايل منشي جهت تعيين نوبت ٠٩٣٣٥٨٦٤٣٨٨

سلام دکتر من یکسال پیش چشم هام عفونت کرد پلک میزدم اذیت میکرد رفتم چشم پزشکی شهرمون خوب شد ولی هنوز قرمزی داشت به نحوری ک از خواب بلند میشدم خیلی قرمز میشد و همچنین بیشتر مواقع رفتم دکتر مشهد چشم پزشکی خاتم النبیا ولی بازم قرمزی خوب نشد..
چشم هایم همیشه قرمز ...چشم چپم بیشتر و همچینین یه لکه ی پر از سلول کنار چشم چپم به وجود امده بود ...الان بعد یکسال نگرانم

تصویر dr.mohammadi

با سلام قرمزي چشم دلا يل بسيار زيادي دارد كه متاسفانه بدون معاينه با دستگاه و پس از آن در صورت لزوم عكس برداري، هر گونهزاظهار نظري دقيق نخواهد بود و در مشهد چشم پزشكان خوب زيادي هست و لازم است شما مرتب تحت نظرشان باشيد.

باسلام و عرض تشکر و قدردانی بابت راهنمایی بی دریغ بیماران
بنده دچار پارگی شکبیه در یک چشم خود شده و عمل جراحی کرده ام. با این حال بعد از گذشت 2 سال، بینایی کامل آن بازنگشت و دید بسیار کم (در حد 1/10) است. حال سوال این است که تمدید گواهینامه رانندگی برای بنده امکان پذیر هست؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام
در اين موارد بايد صلاحيت شما را با آيين نامه هاي راهنمايي و رانندگي بسنجند. و اين بيشتر يك مورد اداري است.اما تا آنجا كه شنيده ام در صورت سلامت چشم ديگر تحت شرايطي ميتوانيد گواهينامه بگيريد.

با سلام و خسته نباشید ممنون از سایت فعال و بسایر خوبتون
جناب دکتر بنده شماره چشمام R: +4.5 ,-2.5 و L:+4,-3 می باشد با توجه به اینکه مدرکم لیسانس و همچنین برای معافیت خدمت نزدیکبینی و آستیگمات یک چشم رو جمع می کنند و باید مجموعش هشت بشه می خواستم بدونم اول اینکه در چشم چپ شماره مثبت و منفی با هم جمع می شود و دوم اینکه با عمل لیزیک می توان شماره چشم را اندکی افزایش داد تا ابتدا از خدمت معاف بشم و سپس لیزیک کنم و کامل عینک رو بردارم.

تصویر dr.mohammadi

سلام
اصلا چنين عملي نوصيه نميشود هم بدليل اينكه نتيجه قابل پيش بيني نيست و هم بعدا ممكنه اصلا نتواني عمل بكني. در مورد نحوه جمع كردن نمره در اين مورد بايد آيين نامه ي مربوطه را ديد. اگر جمع جبري باشد كه كاملا به ضرر شماست و اگر جمع جبري نباشد باز جمعشان به هشت نميرسد. بهتره يك نسخه از آيينامه را به صورت حضوري به همكاري نشان بدهيد.

سلام آقای دکتر
مادرم چند روزیه دید چشم چپ را تا حدود 95 درصد به صورت کاملا اتفاقی از دست داده است و با معاینه پزشک فوق تخصص شبکیه در کرمانشاه اعلام کردند شبکیه چشم چپ دچار پارگی شده است و معرفینامه جراحی در بیمارستان فارابی تهران را به ما دادند. آقای دکتر آیا باید برای جراحی فوریت داشت و سریع برای عمل اقدام کرد؟ اگه چند روزی عقب بیفته خطرناک نیست؟؟؟
آقای دکتر، خودتان در فارابی جراحی می کنید که در روز شنبه 19 فروردین در بیمارستان فارابی برای جراحی بیایم خدمت شما؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام بهتر است در اولين فرصت عمل انجام شود. بنده در بيمارستان فارابي كار نميكنم.

باعرض تبریک سال نو خدمت شما
مادر من بیمار شماست که هر دو یا سه هفته تزریق داخل چشمی (آواستین)انجام می دهد.دیابت هم دارد

ولی تحت نظر متخصص غدد هستن.دیابت کنترل شده.. تزریق بایدتا چه مدت صورت گیرد؟ممنون اگر پاسخگو باشید.

تصویر dr.mohammadi

با سلام
تعداد تزريق براي هيچ دكتري صد درصد قابل پيش بيني نيست اما از دو بار تا هشت بار در طول يكسال و براي مدت چند سال ممكن است لازم شود.

با سلام و عرض تبريك سال نو خدمت شما استاد گرامي
و ممنون از اينكه امكان طرح سوال از اين طريق را براي ما فراهم كرديد، ميشه بفرماييد كه براي درمان عوارض چشمي در بيماري ديابت چند بار "تزريق آواستين "لازم ميباشد؟
با تشكر

تصویر dr.mohammadi

با سلام
همانطور كه ميدانيد ديابت يك بيماري مزمن است لذا درمان عوارض چشمي آن هم گاهي طولاني خواهد بود و در بيشتر افراد ممكن است تا چندين بار طي يكسال نياز به تزريق آواستين داشته باشند اگر چه گاهي ممكن است با يك تزريق مشكل چشم برطرف شود.
لازم است بدانيد كه كنترل قند خون باعث ميشود كه عوارض چشمي ديابت هم زودتر درمان شود..

با سلام و عرض تبريك بمناسبت آغاز سال ١٣٩٦
از خدمتتون يك سوال دلشتم، ميشه بفرماييد آيا شما براي كسي كه نمره چشمش بالاست و شرليط عمل ليزيك رو ندارد ، كاشت لنز انجام ميدهيد؟
خيلي ممنون

تصویر dr.mohammadi

با سلام
و تبريك متقابل سال نو
بله كاشت لنز از جمله زمينه هاي اصلي فعاليت ما در اين مركز ميباشد كه طيف متنوعي از لنز ها را شامل ميشود.

صفحه‌ها

افزودن دیدگاه جدید