توصیه های ماه مبارک رمضان برای بیماران و بیماری های چشم- با دکتر محمدی

 توضیح مهم :

عزیزان توجه داشته باشید که به دلیل شرایط و عوامل مختلف نکاتی که در زیر بیان می شود الزاما در مورد همه ی افراد صادق نیست و جنبه راهنمای کلی دارد. ممکن است که پزشک معالج  در معاینه حضوری توصیه دیگری را برای شما به صلاح بداند.

-افراد دیابتی : این عزیزان در درجه اول باید براساس توصیه پزشک معالج دیابت تصمیم بگیرند.  معمولا اگر پزشک معالج دیابت روزه داری را مجاز بداند از نظر چشم هم مجاز خواهد بود. مشروط به اینکه بیماری دیگر چشمی نداشته باشند.

افرادی که دارای بیماری های ارثی شبکیه مانند انواع شب کوری و دیگر موارد مشابه باشند: در این مورد توصیه ی واحدی که شامل همه باشددر حال حاضر وجود ندارد و در مجموع می شود گفت که اگر بیماری چشمی دیگری وجود ندارد و فرد از نظر سایر شرایط جسمی و نیز شرایط غذایی در وضعیت متعادلی قرار دارد و در ماههای اخیر روند بیماری چشمی ثابت بوده و علایم پیشرفت بیماری و یا افت دید جدید وجود نداشته است آن گاه می توان گفت که به احتمال زیاد منعی برای روزه داری نیست. این عزیزان چنانچه میسر باشد اگر در ابتدای ماه مبارک معاینه چشم بدهند بهتر خواهد بود.

-افرادی که عینکی هستند و عیب انکساری چشم دارند:  این افراد به صرف این مورد منعی برای روزه داری ندارند.

-کسانی که بیماری های اکتسابی شبکیه دارند: این افراد بهتر است در ابتدای ماه مبارک معاینه چشم بدهند . با این حال این عزیزان هم اگر در حال حاضی بیماری کنترل شده داشته باشند معمولا منعی برای روزه داری نیست

– افرادی که تحت عمل های چشم قرار گرفته اند :اگر یک ماه از عمل گذشته باشد و طبق نظر پزشک وضعیت بعد از عمل نرمال( کنترل شده ) دارند می توانند روزه بگیرند.

افرادی که خشکی چشم خفیف یا کنترل شده دارند: این افراد هم منعی برای روزه داری ندارند.

سایر موارد و بیماری ها : در سایر موارد بهتر است بصورت موردی معاینه شود تا راهنمایی شود.

به وسیله | ۱۴۰۱/۱/۱۳ ۱۵:۱۲:۰۰ فروردین ۱۳ام, ۱۴۰۱|دسته‌بندی نشده|
×

Powered by WhatsApp Chat

× لطفا جهت رزرو وقت ویزیت، پیام نوشتاری در واتزاپ بفرستید(ترجیحا با موبایل)