مشاوره چشم پزشکی

نکات بسیار مهم، لطفا پیش از ارسال سوال حتما مطالعه کنید :

1.هدف از ارایه این سرویس، ارائه ی اطلاعات و راهنمایی های کلی چشم پزشکی است. لذا نباید آنرا به عنوان توصیه قطعی تلقی کنید. توجه داشته باشید که  تشخیص دقیق و به دنبال آن ارایه راهکارهای درمانی تنها پس از معاینه حضوری و آن هم با استفاده از دستگاههای مخصوص معاینه چشم و در نهایت در صورت ضرورت انجام عکسبرداری ها و آزمایشات مربوطه امکان پذیر است.

2- بسیار از سوالاتی که شما قصد پرسیدن آنرا دارید قبلا در سایت در بخش سوالات متداول یا آرشیو سوالات، توضیح داده شده است و یا در سوالات قبلی در همین قسمت “مشاوره” جواب داده شده است. لذا تقاضامندیم ابتدا به بخشهای مربوطه مراجعه کنید و چنانچه جواب خود را پیدا نکردید آنرا مطرح کنید. سوالات تکراری ممکن است طرح نشوند.

3- قبل از سوال ابتدا خود را کامل معرفی فرمایید: سن، جنس، نوع مشکل، زمان شروع مشکل، مراجعات قبلی به دکتر، درمان های صورت گرفته ی قبلی، محل سکونت (بهتر است ذکر کنید). در عین حال خلاصه و گویا بنویسید.

4- سوال شما پس از دریافت و بررسی اولیه در صف جوابدهی توسط دکتر محمدی قرار میگیرد و سعی بر این است که حتی الامکان طی 24 ساعت جواب داده شود. لذا چنانچه تصور میکنید که مشکل حاد یا اورژانسی دارید و برای جواب عجله دارید بهتر است که سریعا به نزدیکترین مرکز درمانی مراجه کنید یا با تلفن اورژانس 115 تماس بگیرید.

برای تمامی شما آرزوی زندگی همراه با سلامت را داریم. مدیریت سایت

۱۳۹۷-۳-۸ ۰۸:۵۲:۵۸ +۰۴:۳۰

127 Comments

  1. حسن خرداد ۹, ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۸ ق.ظ - پاسخ دادن

    برای تزریق آواستین چه کاری باید انجام دهم؟

    • دکترمحمدی (دیدبرتر) خرداد ۹, ۱۳۹۷ در ۲:۳۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام آمادگي خاصي نياز نيست.خانم ها بهتره آرايش صورت نداشته باشند وبا دستور پزشك به پذيرش مراجعه كنند.

  2. سعید خرداد ۹, ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    آیا میتوان بیماری آرپی را درمان کرد؟

    • ناصح محمدی خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ در ۷:۳۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام. در حال حاضر درمان قطعي و راحتي ندارد. براي موارد پيش رفته كه فقط نور را ميبينند،گاهي پروتز هاي خاصي در چشم كاشته ميشود كه به ميزان بسيار كمي ديد را بهتر ميكند.

  3. جمال خرداد ۱۲, ۱۳۹۷ در ۱۰:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    با سلام و خسته نباشی خدمت شما، سن مناسب عمل برداشتن عینک چند سالگی است؟

    • admin-ns خرداد ۱۶, ۱۳۹۷ در ۱:۰۹ ق.ظ - پاسخ دادن

      با سلام
      سن مناسب لیزیک بعد از تمام شدن ۱۹ سالگی است. البته به شرط ثابت ماندن تغییرات نمره چشم

  4. پریسا خرداد ۱۷, ۱۳۹۷ در ۵:۲۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    با سلام و تشکر از شما استادگرامی
    مادر من ۵۰ سالش هست و دیابت داره و ۱۰ بارتوسط دکتر ا…. در بیمارستان …. آمپول آواستین تزریق کرده اما هنوز ورم شبکیه ی وی برطرف نشده. آیا راه درمان دیگری وجود دارد.
    ممنون از اینکه وقت میگذارید.

    • ناصح محمدی خرداد ۱۷, ۱۳۹۷ در ۵:۱۶ ب.ظ - پاسخ دادن

      با سلام
      بله .چنانچه درمان های قبلی در زمان مقرر انجام شده است ولی بیماری کامل درمان نشده است درمان های قدم بعدی شامل داروی آیلیا و یا دگزامتازون داخل چشمی و یا عمل جراحی است که بعد از معاینه و بررسی تکمیلی قابل تجویز میباشد.

  5. هدیه خرداد ۱۷, ۱۳۹۷ در ۱:۲۴ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام.
    آقا میتوان رنگ چشمها را تغییر داد؟ با انجام عمل آب مروارید میتوان رنگ چشم را تغییر داد و لنز رنگی در چشم گذاشت؟

    • ناصح محمدی خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ در ۷:۲۷ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام با عمل آب مرواريدخير، اما وسايل مخصوصي براي اين منظور ساخته شده است كه رنگ چشم را تغيير ميدهد و در برخي افرادقابل استفاده است.

  6. محمد خسرونیا خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱:۳۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    باعرض سلام خدمت شما
    من سوالی داشتم، کسانی که عمل لیزر رو جهت بر داشتن عینک انجام میدن، آیا این احتمال وجود دارد که بعد از مدتی بازهم نیاز به عینک داشته باشند؟ آیا نمره ی چشم بیمار تعیین کننده است؟

    • دکترمحمدی (دیدبرتر) خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام .در بیشتر افراد موارد بعد از عمل نیاز به عینک ندارند . در برخی افراد احتمال کمی وجود دارد که بعد از عمل مقدار کمی از نمره باقی بماند. با معاینه دقیق قبل از عمل دقیق تر میشود وضعیت آینده فرد متقاضی عمل را پیش بینی کرد.

  7. حسین خرداد ۲۳, ۱۳۹۷ در ۴:۱۴ ب.ظ - پاسخ دادن

    با سلام

    دختری دارم که سندروم داون و انحراف چشم هم داره. آیا انحراف خودش درست میشه یا نیاز به عمل جراحی داره. اگه باید عمل بشه چه سنی برای عمل مناسب هست؟ متشکرم

    • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۱۴, ۱۳۹۷ در ۱۲:۰۹ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      گاهی ممکنه که به مرور انحراف کمتر شود. ولی باید مرتبا تحت نظر باشد در مواردی ممکنه که از ابتدا نیاز به عمل باشد.

  8. شیرازی مرداد ۲۰, ۱۳۹۷ در ۳:۳۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام و سپاس

    خواهرزاده ی بنده به بیماری چشمی آرپی مبتلا هستند. ایشان اقایی ۴۵ ساله اند و ازدواج کرده و دخترخانمی ۱۸ ساله و کاملا سالم دارند آیا ازدواج دخترخانم ایشان با پسر بنده بخاطر این بیماری برای فرزندانشان مشکلی ایجاد میکند؟ تنها مشکل ما همین بیماریست آیا مشکلی برای این ازدواج هست؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۷ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام باید با متخصص ژنتیک مشاوره بکنن.

  9. علی علینژاد مرداد ۲۸, ۱۳۹۷ در ۱:۳۷ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلامعلی هستم ۱۸سالمه. من متاسفانه یکساله خودارضایی دارم.چندماهی هست ک کلاس تیراندازی با تفنگ بادی میرم وقتی ک میخوام از دوربین ب سیبل نگاه کنم چشام تار میشه، فاصله من تا سیبل ۱۰ متر هستش.یک هفته هست که این مشکل رو دارم .میخواستم بدونم اگه این مشکل از خودارضایی من هست اگه من بخوام این کار رو ترک کنم چه مدت طول میکشه چشم هام خوب بشه؟ .تورو خدا کمکم کن)))):

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۶ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام خیر معمولا مربوط به آن نیست

      • ناهید خزلی خرداد ۲۸, ۱۳۹۸ در ۲:۱۲ ب.ظ - پاسخ دادن

        سلام من خانمی۳۵ساله هستم درسال۸۸ پی ار کی کردم الان صبحها چشمهام سخت باز میشه البته همیشه نه ولی خیلی وقتها .دکترم گفت قطرهhyeبزن اما دایم نه الان دوسال گذشته میخوام بدونم دوباره قطره بگیرم یا نه زیادش ضرر داره

        • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۲ ب.ظ - پاسخ دادن

          قطره “هاي” معمولا مشكل ايجاد نمي كند.

  10. مهلا مرداد ۲۸, ۱۳۹۷ در ۸:۴۰ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام من برادرم افتادگی پلک داره بیمارستان فارابی هم رفته و دکتر بهش عینک داده میخواست عمل کنه ما دکترش گفته که نمیشه ممکن بدتر بشه متاسفانه ایشون یکی هم میخواد بخاطر همین مشکل چشم جواب رد بهش دادن و دکتر هم گفته عمل نکنه باید چیکار کنه راه حل این قضیه چیه لطف کنید راهنماییم کنید ممنونم..

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، تا معاینه نشه نظر دقیق نیست .

  11. بابک شهریور ۱۷, ۱۳۹۷ در ۹:۴۸ ق.ظ - پاسخ دادن

    آیا شرایط بد روحی و تنشهای روانی میتواند باعث بیماری چشم مانند تاثیر روی شبیکه یا عصب بیماری گرد ؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۱۲ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، به تنهایی معمولا خیر ، به ندرت چرا ، ولی بهتره توسط روانپزشک کنترل بشه .

  12. مهران دشتی شهریور ۱۸, ۱۳۹۷ در ۱۰:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام من دو هفته پیش در کوچه فوتبال بازی می کردم که یهو توپ محکم به چشمم خورد و به چشمم لکه اومد که اونو یک هفته دیدم الان اون لکه رفته ولی الان داخل چشمم احساس می کنم اب هست و در تاریکی کمی احساس می کنم چشمم خسته است . با اینکه با هر دو چشمم همه چیز را خوب می بینم ولی در تاریکی احساس می کنم نسبت به اون یکی بد می بیند سوال من از شما این است که ایا خوب می شود با به دکتر برم و یک مشاوره به بنده بدهید. با تشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۰۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام صد درصد نیاز به معاینه هست

  13. الناز تفضلی شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱۱:۵۶ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام . من ۲۸ سالمه و خشکی شدید چشم دارم و در عرض ۳ ماه نمره چشمم از ۱:۵۰ رسید به ۲:۵۰ . میخواستم بدونم به جز قطره آرتلاک ادونس و سینالون ادونس و آرتپیک ادوس که الان اصلا در بازار موجود نیست. چه قطره ای پیشنهاد میکنید که همراه با لنز بشه ازش استفاده کرد ؟؟؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۰۸ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، قطره های اشک اسم های زیادی دارن مانند های، زایلویال و…
      اگه موجود باشه در بازار

  14. نگار مهر ۲۴, ۱۳۹۷ در ۷:۲۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام.خسته نباشید.من دختر مجرد۲۶ساله هستم که از بچگی دچار ضعف چشم ازنوع نزدیک بینی و آستیگمات شدم وبه مرور نمره چشم از۰.۲۵ بالاتر رفت و الان نزدیک بینی چشام یکی ۶ و اون یکی ۶/۵و آستیگمات هرکدوم از چشما۲/۷۵هستش.نمره چشمم گاهی کمتر میشه دلی دوباره برمیگرده.پارسال برای عمل اقدام کردم و دکتری که رفته بودم بدون معاینه و فقط از روی عکس گفتن که نمیتونی عمل کنی چون آستیگماتت بالاس وبرای اطمینان بیشتر منو ارجاع دادن به فوق تخصص قرنیه که ایشونم گفتن نمیتونی.اما ۳تا دکتر متخصص دیگه رفتم اونا گفتن میتونی.حتی عکسو واسه تهرانم فرستادم اونجاهم گفتن میتونی عمل کنی.میخواستم ببینم آیا من میتونم به حرفا دکترایی که گفتن میتونم عمل کنم اعتمادکنم؟ضخامت قرنیم ۵۴۰میکرون هستش

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۵۵ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      مواردی مانند شما در گذر زمان کم کم شرایط عمل را پیدا می کنند با توجه به اینکه جزییات دیگری هم در تعیین صلاحیت نقش دارد لازم است که حضوری معاینه بشوی.

  15. عسل مهر ۲۴, ۱۳۹۷ در ۷:۲۹ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام.آیا خودارضایی واقعا روی چشم تاثیر منفی داره؟
    اگه آره لطفا بگید چه تاثیراتی داره

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۵۲ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      هم ضرر آن اثبات علمی نشده و هم بی ضرر بودن آن د رطولانی مدت ثابت نشده.

  16. زهرا مهر ۳۰, ۱۳۹۷ در ۱:۰۰ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام آقای دکتر بنده در اواخر بارداری دچار دونه های قرمزی روی پوستم شدم که بعدا تاول زدن و پزشک مشکوک به زونای بارداری بودن، در همون زمان دچار تاری خفیف دید در چشم راست شدم چند روز بعد تاری شدید شد.متاسفانه پزشک زنان به من گفتن دیدت به مرور برمیگرده و نیاز به پیگیری نیست تا اینکه یکماه بعد به چشم پزشک مراجعه کردم و ایشون متوجه التهاب اعصاب بینایی من شدن و به پزشک مغز و اعصاب ارجاع دادن و تشخیص نوریت اپتیک دادن.حالا سوال من اینه که به نظر شما این التهاب اعصاب در اثر زونا به وجود اومده یا خدایی نکرده دلایل دیگری داشته البته ام ار ای بنده خدا رو شکر خوب بود و حالا هم منتظر انجام ازمایشات تکمیلی هستم.حالا سوال من اینه که ایا مکنه این التهاب ها بر اثر زونا به وجود اومده باشن اینکه برای درمان چه کنم؟ با مصرف داروهای استروییدی التهاب ها تا حد زیادی کم شده.ایا اینکه ویروس زونا توی بدن من هست از طریق ازمایش معلوم میشه ؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۴۹ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      التهاب عصب هم میتواند ناشی از زونا باشد و هم علل دیگر و حتی خود بخود (که بیشتر این جوری است).
      تشخیص علت زونا گاهی مشکل است اما بهتر است مراحل پیگیری را تکمیل کنید.

  17. bahram آبان ۲, ۱۳۹۷ در ۱۰:۳۲ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام.من چشمام دوربینه و دوتاش ۳٫۷۵ دیوپتر است.یه سوال دارم اینه که آیا استمنا باعث ضعیف شدن چشم دوربین مشه یا نه.کار با موبایل یا کامپیوتر چه تاثیر بر چشم دوربین داره با تشکر از شما.

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۴۶ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      ج بخش اول: تا کنون ضرری از آن جهت ثابت نشده. حدس و گمانهایی هست ک هشاید مضر باشد.
      بخش دوم: در حد ضرورت کار موبایل و … اشکال ندارد.

  18. بهرام آبان ۷, ۱۳۹۷ در ۸:۳۴ ق.ظ - پاسخ دادن

    با سلام. مردی ۴۵ ساله ام. از ۱۵ سالگی عینکی هستم. نمره ی هر چشمم ۳ است. آیا سنم برای عمل لیزیک بالا است و این عمل در این سن توصیه نمی شود یا مشکلی پیش نمی آید(با توجه پیر چشمی و …) ؟ با تشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۴۲ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      سن ۴۵ به تنهایی مانع عمل نیست به شرط واجد شرایط عمل بودن.
      در این سن بعد از عمل معمولا فرد از عینک دور بی نیاز میشود اما ممکن است برای کارهای دقیق در فاصله نزدیک نیاز به عینک داشته باشد. این اشکال عمل نیست بلکه امری طبیعی است.

  19. میثم روستایی آذر ۱, ۱۳۹۷ در ۷:۵۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام جناب دکتر بنده چند سالی هست درگیر سرخی چشم هستم.چندین دکتر هم رفتم ولی متاسفانه جواب نگرفتم
    شبها هنگام خواب بی اختیار از چشام اشک میاد و بدون عینک هم اذیت میشم ببینم و به نور هم به شدت حساس شدم.بنده مشکل بیماری خودایمنی و بیماری روماتیسم دارم و همچنین آزمایش hlb 27 + هستم و به دلیل مشکل کلیه فشار خونم بالا بود که با قرص پایین امد.میخاستم نظر شمارو بدونم باتشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۳۸ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      اشکریزش دلابلی مختلفی دارد مانند جوش ها و خراش های قرنیه و پلک و نیز تنگ شدن مجرای خارج کننده ی اشک از چشم و …. قرمزی چشم هم ذلایل بسییار مختلفی میتواند داشته باشد. که از انواع کم اهمیت تا انواعی که ناشی از التهاب های داخل چشمی است متفاوت است. به هر حال گاهی باید طی مراجعات مختلف معاینه با دستگاه و …. بشوی تا امکان نظر دقبق تری باشد

  20. پیمان نصیرآذر دی ۱۶, ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۰ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام و عرض ادب
    ببخشید برای چشم های با ضعف بینایی بالا و آستیگمات بالا یا بهتره بگم افراد آلبینیسم راهی یرای تقویت بینایی هستش حراحی، لنز، لیزر که بتوان درصد بینایی رو بهبود بخشید؟
    R: sph +5 cyl -3
    L: sph+4/25 cyl -1/75

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، اگر عینک دید را بهتر بکند ممکن است بشود بجای عینک عمل لیزر توصیه شود ، راه دیگری معمولا نیست

  21. پیمان نصیرآذر دی ۱۶, ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۷ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام و عرض ادب
    پیمان نصیرآذر متولد ۱۳۶۳ دانشجوی دکتری جامعه شناسی
    ببخشید برای چشم های با ضعف بینایی بالا و آستیگمات بالا یا بهتره بگم افراد آلبینیسم راهی یرای تقویت بینایی هستش حراحی، لنز، لیزر که بتوان درصد بینایی رو بهبود بخشید؟
    R: SPH +5 CYL -3 Axi 168
    L: SPH +4/25 CYL -1/75 Axi 175
    سپاسگزارم از شما

    • (دید برتر) دکتر محمدی دی ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۳۲ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام برای ضعف شبکیه که ناشی از بیماری آلبینیسم است د رحال حاضر درمانی نیست و در آینده احتمال زیاد درمانهای جدید در دسترس خواهد بود .
      اما برای اصلاح نمره ی چشم با روشهای لیزری موجود مانند لیزیک و غیره میتوانید جهت بررسی واجد شرایط بودن با مطب جهت نوبت معاینه هماهنگی کنید.

  22. اشکان بهمن ۲, ۱۳۹۷ در ۷:۴۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    با سلام جناب بنده حتی با عینک احساس میکنم ک چشم سمت راستم دید کمتری نسبت به چپ داره این طبیعیه؟حتی با عینک؟لطفا کامل توضیح بدین من وسواس دارم مسئله داره دیوونم میکنه

    • (دید برتر) دکتر محمدی بهمن ۲۲, ۱۳۹۷ در ۱۱:۰۲ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، گاهی طبیعیه البته به شرطی که در معاینه مشکل خاصی نباشد.

  23. محمد چیت ساز اسفند ۸, ۱۳۹۷ در ۹:۰۸ ب.ظ - پاسخ دادن

    ضمن عرض سلام و ادب . آیا فشاری که خانم به خودش وارد می سازد تا هنگام مقاربت و نزدیکی به ارگاسم برسد ( توضیح اینکه این خانم به سختی و با فشار زیاد ظرف حدود بیست دقیقه به ارگاسم میرسد ) آیا این فشار بر روی لکه خونی که ته چشم به علت دیابت بوجود آمده و با قطره کوپروست مرتبا تحت مراقبت قرار دارد تاثیر می گذارد و این فشار آیا باعث وسیع تر شدن این لکه می شود یا خیر ؟ ممنونم از راهنمایی و پاسختان .

    • (دید برتر) دکتر محمدی اسفند ۲۴, ۱۳۹۷ در ۱۱:۳۰ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، اگه اسیب دیابت به چشم در مرحله شدید نباشد معمولا اشکال ندارد .

  24. بهار اسفند ۸, ۱۳۹۷ در ۱۱:۵۳ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام ،وقتتون بخیر، من۲۶سالمه وسردردهای میگرنی دارم.برای بررسی سایر علل سردرد هنگام مطالعه ب بینایی سنجی رفتم که تشخیص نمره۰٫۵آستیگمات و۰٫۲۵نزدیک بین برای چشم راست و ۰٫۵آستیگمات برای چشم چپ داشتن، دوباره برای چک آپ رفتم که بیناسنج نمره چشم چپم رو از نزدیک بین به دور بین تغیر دادن، من واقعا گیج شدم، من تیراندازم و هنگام تیراندازی از ده متر سیبل رو تار می بینم و چشم راست نسبت به چشم چپ حالت برآمدگی و بیرون زدگی جزیی دارد، لطفا من رو درخصوص نزدیک بین یا دوربین بودن راهنمایی کنید

    • (دید برتر) دکتر محمدی اسفند ۲۴, ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۸ ق.ظ - پاسخ دادن

      سلام ، بهتره به چشم پزشک مجرب مراجعه کنید ، باید با دستگاه چک بشه

  25. ali اسفند ۲۰, ۱۳۹۷ در ۵:۲۳ ق.ظ - پاسخ دادن

    آیا چشمی که خیلی ضعیفه میشه تقویت کرد یا نمره چشمو آورد پایین? بدون عمل لیزر و…
    طبیعی مثلا با تمرین یا خوردن چیزی!

    • (دید برتر) دکتر محمدی اسفند ۲۴, ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۴ ق.ظ - پاسخ دادن

      معمولا خیر . با معاینه حضوری بهتر میشه نظر داد

  26. طاهره خدادادی اسفند ۲۳, ۱۳۹۷ در ۱:۱۴ ق.ظ - پاسخ دادن

    با عرض سلام و خسته نباشید خواهرم مادرزادی تو چشمش کیست داشت الان ۴۵سالشه تا زگیا که رفته دکتر گفتن کیست چشمت پاره شده باید لیزیک بشه می خواستیم بدونیم اگه لیزیک بشه مشکلی براش پیش نمی یاد ؟آیا این مشکلش جدیه می ترسه که لیزیک باعث می شه کیستش تبدیل به سرطان بشه خیلی استرس داره لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنونم.

    • (دید برتر) دکتر محمدی اسفند ۲۴, ۱۳۹۷ در ۱۱:۲۱ ق.ظ - پاسخ دادن

      با سلام ، بستگی به شدت ، موقعیت و ماهیت کیست دارد. بدون معاینه امکان نظر دقیق نیست .

  27. مهرسا فروردین ۱۶, ۱۳۹۸ در ۱۲:۳۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام ببخشید مزاحم وقت گرانبهاتون میشم من سال ۹۷ به علت ضعیفی چشم به دکتر مراجعه کردم که گفتن نمره چشمم یکیش ۷۵ صدم و دیگری فکر کنم ۱٫و همچنین گفتن شش ماه دیگه مجدد بهشون مراجعه کنم که اینکارو نکردم البته اون موقع ها چشمم رو به بهبودی میرفت یعنی کمی بهتر شدم به همین خاطر پیش دکتر نرفتم یا ترسیدم نمره چشمم بالا تر بشه و عینک بده و چشمم ضعیف تر بشه و حالا بعد از یه سال احساس میکنم چشمم خیلی ضعیف تر شده. ولی یه نکته ذهنمو درگیر کرده اونم اینه که صبحا وقتی از خواب بیدارمیشم چشم هام تقریبا بدون عینک همه جارو واضح میبینه ولی بعد دو دقیقه دوباره چشمم ضعیف میشه.با این حال خوشحال میشم اگه توصیه ای یا راهنمایی هست از جانب شما دریافت کنم.

    • (دید برتر) دکتر محمدی فروردین ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۷ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام توصیه ی خاصی نیست . بهتر است سالانه معاینه انجام دهید

    • (دید برتر) دکتر محمدی اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۸ در ۱:۰۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام نكته ي خاصي نيست. مطلب شما مورد نگران كننده اي نيست. سالي يكبار معاينه انجام بشود و نگران تغيير نمره چشم نباشيد

  28. منا فروردین ۲۵, ۱۳۹۸ در ۸:۴۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام. سی و پنج ساله، زن و از کودکی مبتلا به زخم راجعه قرنیه هستم و دو سال پیش با توصیه دکتر که گفتن احتمال زیاد روند الرژیک داره متوجه شدم که به تمامی مواد شیمیایی مثل اسپری های مو و کرم و …. الرژی دارم و در اثر تماس اینها با چشمم شب تو خواب قرنیم زخم میشه. الان میخوام جراحی عیوب انکساری رو انجام بدم ایا منعی در این رابطه برای من وجود داره و ممکنه این بیماری برام دردسر ساز بشه؟ ممنون

    • (دید برتر) دکتر محمدی اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۸ در ۱:۰۱ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام اگر بدون معاينه نظري داده شود اينه كه اين جراحي را انجام ندهيد. البته ندرتا بعد از بررسي كامل ممكنه اجازه داده بشه.

  29. ناشناس فروردین ۲۶, ۱۳۹۸ در ۳:۲۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    با سلام.من یه برادر کوچیک دارم که پنج سالشه.چدوقتیه متوجه ی انحراف توی چشم چپش شدم.خیلی جزییه جوریکه اولا حس میکردم اشتباه میکنم.ولی بعدش متوجه شدم درست فهمیدم.حالتش جوریه که انگار یهو اتفاق میوفته و همیشه انحراف نداره.میخواستم بدونم قابل درمانه؟متوجه شدم چشمای خودمم همچین مشکلی منتها با شدت خیلی کمتر داره.با وجود اینکه سنم ۱۷ هست امکان درمان هست؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۸ در ۱:۰۳ ب.ظ - پاسخ دادن

      در ٥ سالگي انحراف كم و گهگاه اگر (بعد از بررسي توسط متخصص چشم )همراه با هيچ مشكل ديگري نباشد معمولا تنها نياز به معاينه هر شش ماه دارد.

  30. محسن فروردین ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام من چهار ماهه پیش یه تصادفه بد کردم شکستگیو امبولیو نصف صورتمم پاره شد چشم چپمم زخمی شده بود بعد دوماه مرخص شدم متوجه شدم چشم راستم بد میبینه یه نفر که روبه روم بود صورتشو نصف میدیدم رفتم دکتر گفت عکس بگیر از شبکیه گرفتم شبکیم ورم داشت.رفتم متخصص گفت به مرور ورم تموم میشه و خوب میشه بعد یه ماه رفتم دکتر تموم شونه ها معاینه رو دیدم بهتر شده چشمم ولی الان که دقت میکنم یک خطی تو چشم راستم نمیبینم دکتر گفت بهش دقت نکن.به نظر شما این خط تموم میشه؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      در چنين مواردي بطور كلي تا ١ سال احتمال بهبود هست.

  31. محسن فروردین ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام من چهار ماهه پیش یه تصادفه بد کردم شکستگیو امبولیو نصف صورتمم پاره شد چشم چپمم زخمی شده بود بعد دوماه مرخص شدم متوجه شدم چشم راستم بد میبینه یه نفر که روبه روم بود صورتشو نصف میدیدم رفتم دکتر گفت عکس بگیر از شبکیه گرفتم شبکیم ورم داشت.رفتم متخصص گفت به مرور ورم تموم میشه و خوب میشه بعد یه ماه رفتم دکتر تموم شونه ها معاینه رو دیدم بهتر شده چشمم ولی الان که دقت میکنم یک خطی تو چشم راستم نمیبینم دکتر گفت بهش دقت نکن.به نظر شما این خط تموم میشه

    • (دید برتر) دکتر محمدی اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۸ در ۱:۰۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      در چنين مواردي بطور كلي تا ١ سال احتمال بهبود هست

  32. حسین شهریاری اردیبهشت ۲۲, ۱۳۹۸ در ۱:۲۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام چشم راستم مثبت ۴ و .۷۵ آستیگمات و چشم چپم منفی نیم و نیم آستیگمات (تفاوت نمره دو چشم دارم) چشم راستم تنبلی خفیف داره و میدونم قابل درمان نیست اما تمایل به کم کردن شماره دارم که نیاز به عینک نداشته باشم اگه شرایط لازم فیزیکی داشته باشم عمل لیزیک قابل انجام هست؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۸ در ۹:۰۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام بله از نظر نمره مشكلي نيست

  33. وحید خرداد ۱۸, ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۵ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام و خسته نباشید. من عینک میزنم و شماره عینکم ۱٫۵ است که هرکدام ۰٫۷۵ آستیگمات است.
    مدتیه که موقعی که میخوام از نقطه ای به نقطه دیگه نگاه کنم نمیتونم روی نقطه جدید تمرکز کنم و باعث میشه چشمم “دودو بزنه”. بخصوص موقع رانندگی باعث میشه گاهی اوقات نتونم تمرکز کنم. چکار میتونم انجام بدم؟ یا به کدام متخصص چشم مراجعه کنم؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۳ ب.ظ - پاسخ دادن

      ابتدا به يك متخصص چشم و براساس آن در صورت لزوم به فوق تخصص معرفي شوي

  34. امیر امیری تیر ۵, ۱۳۹۸ در ۳:۰۲ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام آقای دکتر
    بنده امیر امیری هستم و ۲۵ ساله. من به علت اینکه قوز قرنیه داشتم حدود ۱۰ ماه پیش عمل cross link انجام داده بودم. الان به علت اینکه چشم چپ من قوز قرنیه زیادی دارد، دید این چشمم مناسب نیست و با عینک هم بهبودی نداشت. میخواستم بپرسم استفاده از لنز ایرادی ندارد؟ مطالبی که راجع به خطرات آن خواندم من را واقعا ترساند. ممنون

    • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۲:۵۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام بايد معاينه بشوي تا شرايط استفاده از لنز چك شود

  35. آرمان تیر ۵, ۱۳۹۸ در ۱۰:۱۶ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام و خسته نباشید. دکتر من ۳۶ سالمه، خشکی چشم دارم و اشک مصنوعی استفاده میکنم. تازگی ها متوجه شدم وقتی اجسام یا نوشته ها را وقتی نزدیک چشمم کمتر از ۱۶ ساتنتیمتر میبرم تار میبینم و سرم درد میگیره. یعنی به دوربینی مبتلا شدم . به دکتر رفتم گفت الان عینک لازم نیست فعلا. آقای دکتر آیا راهی نیست که جلوش گرفته بشه و این مشکل پیشرفت نکنه . با توجه به اینکه دکتر گفت فعلا نیازی به عینک نیست آیا الان نیازی نیست ؟ و اگر عینک بزنم از الان جلوی پیشرفتش گرفته نمیشه؟ با تشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی تیر ۲۸, ۱۳۹۸ در ۱۲:۴۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام متاسفانه پيش گيري ندارد. اجسام نزديك را در فاصله حدود ٣٠ سانت بگير.

  36. آیدا تیر ۱۰, ۱۳۹۸ در ۸:۴۸ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام ۱۹ ساله و دختر در تهران زندگی میکنم،چشم من نزدیک بین و آستیگماتیسم است شماره ی یک چشم ام ۱ و دیگری ۰٫۷۵ است،خیلی وقت است که مجددا پیش چشم پزشک نرفته ام،من کنکوریم و جمعه آزمون دارم در فاصله ی نزدیک چشمم مشکل ندارد اما برای دیدن دور اذیت میشود و سرم درد میگیرد ۱۰ اوم قرار بود بروم پیش دکتر اما شیشه ی عینک حداقل ۲ الی یک روز طول میکشد تا بیاد،از طرفی وقتی عینک جدید با شماره جدید میگیریم مدتی طول میکشد تا چشم عادت کند به تظر شما الان ۳ تا ۴ رو تا کنکور باقی است اقدام کنم؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی مرداد ۷, ۱۳۹۸ در ۹:۴۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام متاسفانه سوال شما بعد از تاريخ كنكور دريافت شد. اميد است كه مشكل رفع شده باشد.

  37. سعید تیر ۱۶, ۱۳۹۸ در ۱۲:۱۳ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام تو دستگاه فتوتراپی زردی رو چشم نوزاد به مدت ۵ ساعت چشم بند نبستیم فراموش شدخواستم بدونم به چشم نوزاد ۴روزهآسیب رسیده یا نه

    • (دید برتر) دکتر محمدی مرداد ۷, ۱۳۹۸ در ۹:۴۷ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام احتمال آسيب زياد نيست. البته در صورت ايجاد آسيب درمان خاصي وجود ندارد. براي حصول اطمينان توصيه به معاينه ميشود

  38. تارل تیر ۲۳, ۱۳۹۸ در ۹:۲۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام من یک هفته پیش عمل حذف عینک انجام دادم شماره ی چشمم یکی ۴ و یکی ۳/۵ بود بعد یک هفته هنوز تار میبینم حتی تار تر از روزای اول این عادیه؟؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی مرداد ۷, ۱۳۹۸ در ۹:۴۶ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      بله بيشتر اوقات عادي است ، اما بهتره با معاينه چشم مطمئن شوي كه مشكلي نباشد.

  39. حمزه جمشیدی تیر ۳۱, ۱۳۹۸ در ۲:۴۸ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام
    آیا بعد از عمل لیزر، اگه خودارضایی داشته باشیم شماره چشم برمیگرده ؟ :((((

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۱۰, ۱۳۹۸ در ۹:۴۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      تا كنون اين مسئله از نظر عملي بررسي نشده. در تجربه من با اين مشكل برخورد نداشته ام. احتمالش كمه

  40. مهدی آذری مرداد ۷, ۱۳۹۸ در ۴:۲۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام وقت بخیر
    من پسری ۳۰ سال هست. مبتلا به بیماری آب مروارید مادر زادی بودم و ۱۳ سال پیش جراحی کردم و لنز داخل چشمام گذاشتم
    مشکلی که بعد جراحی باهاش مواجه شدم اینکه مردمک یکی از چشمم‌ نسبت به مردمکی چشم دیگریم کوچکتره و صبح ها و روزهای کم خوابی خودشو خیلی نشون میده
    میخواستم بپرسم آیا برای این موضوع درمانی‌ هست یا نه

    ممنون

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۱۰, ۱۳۹۸ در ۹:۴۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      اين مورد نگران كننده نيست. بعد از بررسي و معاينه گاهي امكان درمان هست.

  41. Masome مرداد ۸, ۱۳۹۸ در ۸:۴۴ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام ببخشید میخواستم بدونم اگه شماره چشم ۲ باشه ولی از لنز طبی ۱.۷۵ استفاده بشه مشکلی پیش میاد؟؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۲۳ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام نه معمولا مشكل نداره

  42. ساناز مرداد ۱۳, ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۹ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام آقای دکتر خسته نباشید . من دختر۲۲ ساله هستم به تازگی یکی از سیاهی چشمم نسبت به سیاهی اون یکی کوچیکتر شده دکتر هم رفتم گفت مشکلی نداری یک آزمایش تیروئید داد تیروئید هم نداشتم و گفته برم دکترمغز و اعصاب
    به نظرش شما مشکل چی میتونه باشه و ایا درمان میشه یا به حالت قبل بر میگرده؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۲۲ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام بايد معاينه كرد ،مقدار کم گاهي طبيعي است ولي بهتر است توسط چشم پزشك و هم متخصص مغز و اعصاب معاينه بشه. در مورد درمان بعد از تعيين علت مي توان نظر داد.

  43. مینا مرداد ۱۷, ۱۳۹۸ در ۲:۴۸ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام.۴۷ سال دارم در مدت یکسال نمره چشم راستم از ۵/۵به ۷ رسیده . میخواستم بدونم آیا با توجه به سن باز هم چششم افزایش داره و چه کار میتوان برای بالا نرفتن نمره چشم انجام بدم؟آیا عمل یا کار خاصی میشه انجام داد؟
    در ضمن‌ دید نزدیکم بدون عینک بهتره

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام پيش گيري ندارد. بايد از نظر آب مرواريد چك بشه بقيه موارد مهم نيست .

  44. منیره صادقی مرداد ۲۰, ۱۳۹۸ در ۱۰:۵۷ ق.ظ - پاسخ دادن

    با سلام. ایا انجام جراحی های حذف عینک برای بیماران مبنلا به تیرویید البته بدون علایم چشمی امکان پذیر است؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۸ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام به شرط سلامت چشم مانعي وحود ندارد

  45. رضا عنایتی فرد مرداد ۲۰, ۱۳۹۸ در ۷:۳۹ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام، حدود ۱۵ سال مبتلا به دیابت هستم. از آبان ۹۷ تا پایان سال به خاطر مشکل شبکیه ۳ تزریق آواستین داشتم که به دلیل عدم پاسخ مناسب در فروردین ۹۸ تزریق چهارم انجام شد که متاسفانه بدلیل آلودگی آمپول دچار عفونت چشم شدم و منجر به جراحی ویترکتومی چشم چپ گردید. خوشبختانه فعلا دید بهتر شده است ولی التهاب شبکیه در هر دو چشم وجود دارد بعضی متخصصین آمپول ایلیا و بعضی لیزر mpc را توصیه می کنند در صورت امکان راهنمایی بفرمائید برای چشم چپ کدام روش توصیه می شود.

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام تصميم گيري در اين مورد منوط به معاينه جديد و مرور پرونده قبلی است

  46. هدیه مرداد ۳۰, ۱۳۹۸ در ۷:۴۸ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام
    من در پنج سالگی بر اثر برخورد قیچی به چشمم قرنیه ام پاره شد بود الان دید چشمم با عینک ۰/۸هست بیمارستان فارابی لنز سخت تماسی دادن اما چون کلفت بود نتونستم استفاده کنم می خواستم بپرسم که امکان گذاشتن لنز داخل چشمم با وجود چسبندگی قرنیه هست

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام گاهي ممكن هست، نياز به معاينه و … دارد

  47. مجید بارگاهی شهریور ۴, ۱۳۹۸ در ۹:۱۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    با سلام . من عکس از قرنیه چشم هام گرفتم و ضخامت انها ۴۷۶ می باشد ایا میتونم عمل لیزیک کنم؟ اساسا ضخامت قرنیه پس از عمل لیزیک باید چقدر باشد؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۲ ب.ظ - پاسخ دادن

      ج در صورت حصول شرايط ديگر ،گاهي ميشود عمل كرد. صرف ضخامت هميشه مانع عمل نيست

    • (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۲۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      در صورت حصول شرايط ديگر ،گاهي ميشود عمل كرد. صرف ضخامت هميشه مانع عمل نيست.

  48. احمد شهریور ۱۲, ۱۳۹۸ در ۹:۵۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام وقت بخیر
    من نمیدونم سوالم مربوط به شما میشه یا متخصصی دیگه
    یک لکه تیره به اندازه سر سوزن هر جارو نگاه میکنم با چشم چپم این لکه هم جابجا میشه و تو میدان دید چشم چپمه جاش تقریبا میشه گفت ثابته خیلی ریز هست و تا حساس نباشی متوجه نمیشه خود شخص .تو محیط های سفید رنگ واضحتر میشه .کمی حساسیت هم داره سینوسام و بینیم و عدسع هم میکنم همزمان با این مشکل شروع شد تقریبا چشم چپمم کمی خارش داره و شاید احساس خشکی ممنون میشم راهنمایی کنید

    • (دید برتر) دکتر محمدی مهر ۵, ۱۳۹۸ در ۹:۰۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام اين يك نوع از مگس پران است. يكبار معاينه كامل شبكيه داده شود تا براساس آن فواصل معاينات بعدي تعيين ميشود. معمولا خطر ندارد.

  49. مبینا شهریور ۱۵, ۱۳۹۸ در ۱۱:۵۶ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام آقای دکتر من چشمام آستیگمات رفتم دکتر گفت که لنز طبی گذاشت چون چشمات آستیگمات اما سه تااز دوستان لنز مخصوص آستیگمات چشم میزان مشکلی نداره آیا مشکلی داره از لنز آستیگمات استفاده کنم یا مشکل داره

    • (دید برتر) دکتر محمدی مهر ۵, ۱۳۹۸ در ۸:۵۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام اگر متخصص چشم با تجربه ،استفاده از لنز تماسي طبي را مجاز بداند، مشروط به رعايت اصول تجويز و نگهداري ،احتمال ايجاد عارضه براي چشم كم است.

  50. پارسا شهریور ۱۷, ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۱ ق.ظ - پاسخ دادن

    با عرض سلام و خسته نباشید و عرض تسلیت شهادت امام حسین (ع)
    ببخشید من یک سوال داشتم در مورد عینک افتابی
    من چند وقت پیش یک عینک افتابی خریداری کردم
    من متاسفانه حس میکنم که لنز عینک دستکاری شده که به چشم من اسیب بزنه
    UV عینک هم ۴۰۰ هست
    ایا این شدنی هست که فروشنده از سر دشمنی لنز عینک رو دستکاری کنه برای اسیب زدن به چشم من؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    سپاس فراوان
    یا علی
    درپناه حق
    خدا حافظ

    • (دید برتر) دکتر محمدی مهر ۵, ۱۳۹۸ در ۸:۵۶ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام چنين موردي بعيده. عينك رو به فرد متخصصي ( چشم پزشك )نشان بدهيد تا چك كند.

  51. صفایی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۱۲:۲۷ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام اقای دکتر
    من دختری ۲۰ساله هستم نزدیک بین هستم چشم راستم۲.۵و چشم چپم۱.۵است میخواستم بدونم اگه بخوام رشته مهندسی کامپیوتر رو بخونم باعث ضعیف تر شدن چشمم میشود؟
    و این که اگر بخوام این رشته رو بخونم دچار پیر چشمی میشوم یا خیر؟چون پدرم،مادر بزرگام و یکی از پدربزرگام پیر چشم هستند

    اگر من مهندسی کامپیوتر رو بخونم و بعد جراحی لیزر رو برای چشمم انجام بدم و بعد باز هم درگیر کار با کامپیوتر باشم مشکلی برای چشمانم ایجاد میشود؟یعنی امکان دارد دوباره چشمانم نزدیک بین شوند؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی مهر ۵, ۱۳۹۸ در ۸:۵۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام در حال حاضر گزارش خاصي از تاثير ناگوار كار زياد با كامپيوتر از جمله به صورت ضعيف شدن چشم به ما گزارش نشده است.معاينه سالانه لازم است.
      پير چشمي به خاطر سن ايحاد مي شود و ربطي به كار و شغل ندارد.
      امكان عمل ليزيك و مسايل بعدي ناشي از آن، بستگي به معاينه چشم دارد.

  52. (دید برتر) دکتر محمدی شهریور ۲۶, ۱۳۹۸ در ۹:۱۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    بله ممكن است. با انجام بررسي تكميلي دقيقتر ميشه نظر داد

  53. فاطمه مهر ۱, ۱۳۹۸ در ۵:۰۵ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام دختری۵ساله دارم که به طور ارثی لکه های خاکستری داخل سفیدی چشمش دارد اما چند روزی است که یک لکه قهوه ای هم ایجاد شده میخواستم دلیل ایجاد لکه جدید و راه درمان و جلوگیری از لکه های جدید را بدانم باتشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۵, ۱۳۹۸ در ۴:۱۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام
      معمولا خال چشمی است. معاینه و کنترل لازم است و معمولا خطرناک نیست.

  54. شبنم مهر ۶, ۱۳۹۸ در ۲:۵۴ ب.ظ - پاسخ دادن

    با سلام. آقای دکتر.
    من حدود سه ماه پیش تاتوی پلک بالایی چشم انجام دادم . متاسفانه بعد از تاتو پشت پلک چشمم ورم کرد.و چربی جمع شد.
    اولش کوچک بود اما به مرور بزرگتر شد. الان به شکلی شده که کاملا چشمم رو اذیت میکنه و به بالا نمیتونم نگاه کنم. و خیلی درد داره.
    بوشهر هستم. و هر دکتری میرم یه دارو میده.
    نمیدونم باید چه پماد یا … استفاده کنم که از بین بره. ممنون میشم راهنمایی کنید.. سپاس

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۳ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام تا معاینه با دستگاه از نزدیک نشه متاسفانه نظر دقیقی ممکن نیست. در بندر عباس دکتر محمد تقی نایینی مراجعه کنید.

  55. زهره رنجبری مهر ۱۴, ۱۳۹۸ در ۱۱:۱۸ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام آقای دکتر .من روی پلک پایین خال گوشتی نسبتا بزرگی دارم آیا برای برداشتن این خال باید به چشم پزشک مراجعه کنم یا جراح عمومی ؟ آیا مژه ها آسیب میبینند ؟
    و آیا جراحی به صورت سرپایی انجام میشود؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام متخصص چشم، احتمال آسیب مژه بستگی به اندازه خال و …. دارد و معمولا از نظر زیبایی قابل تحمل است. بستری شب ندارد.

  56. کیوان مهر ۱۵, ۱۳۹۸ در ۱:۳۵ ب.ظ - پاسخ دادن

    باسلام وخسته نباشید پدر من عمل آب مروارید دارن سوال من از شما اینه که چه نوع لنزی بهتر داست چون بیبمارستان گفتن از لنز های ایرانی که البته مورد تایید است استفاده میکنن که البته شنیدک لنزهای امیریکایی بهتراست ممنون

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۴ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام ترجیحا از لنز درجه یک خارجی استفاده بشه بهتره. در دراز مدت بهتر کار می کنند.

  57. نازنین مهر ۲۰, ۱۳۹۸ در ۳:۵۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام خانم ۲۳ساله،حدود سه ماه است(نه دائم)بخصوص شبها،یهو چشمام کمی تارمیبینه،یادوتایی،یا دورهرچیز یه حاله میبینم(درفاصله‌ی دور و تقریبا دور) و باید چشمامو ریز کنم تادرست ببینم و وقتی چندساعت به کتاب،گوشی،و…نگاه میکنم سر درد میگیرم کمی علت چیست باتشکر

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام بیشتر به خاطر عینک است . در معاینه علل احتمالی دیگر هم باید بررسی شود.

  58. علیرضا طالبی متین مهر ۲۴, ۱۳۹۸ در ۱۰:۳۷ ق.ظ - پاسخ دادن

    به نام خدا
    با سلام وخسته نباشید خدمت شما و همکاران محترم .اینجانب دارای سن ۲۹ سال پسر مشکل چشمام اسیگمات است و حدود ۳هفته ای است که چشم راستم از نظر دید تیره میبیند مثلا وقتی دستم رو چشم چپ میگذارم و به یک شی قرمز نگاه میکنم قرمز تیره میبینم ولی با چشم چپ بسیار واضع و روشن مبینم .به بیمارستان طرفه مراجع کردم بینای سنجی و دکتر عظیمی نژاد نکوی معاینه کردن گفتن مشکلی ناره هم از نظر شبکه چشم هم عادی است ولی هنوز همان طور هستم . نظر شما در این رابطه چیست.
    (طراف چشم هم بعضی مواقع درد میکند ) با کمال تشکر .

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۵ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام این مورد گاهی بیماری نیست و حالت است. با این حال بهتره در یک مرکز دیگر معاینه بشوی.

  59. مهران آبان ۶, ۱۳۹۸ در ۸:۰۲ ب.ظ - پاسخ دادن

    باسلام
    یکماه هستش که لازک هر دو چشم انجام دادم. چشم راستم نسبت به چشم چپ خیلی تاره:
    ۱. به نظرتون طبیعیه؟
    ۲. بعد گذشت یکماه، نگاه کردن بدون استفاده از عینک آفتابی طبی هنگاه شب به نور لامپ یا صفحه موبایل و مانیتور اشکالی در روند ترمیم دید ایجاد نمیکنه؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۸ ب.ظ - پاسخ دادن

      اگر در معاینه پزشک معالج راضی است پس نگران نباش در آینده ظرف چند ماه معمولا بهتر می شود. در مورد قیمت دوم سوال : در حد معمول نگاه مشکل ندارد.

  60. مهران آبان ۷, ۱۳۹۸ در ۷:۲۳ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام
    بعد یکماه از گذشت لازک، آیا هنگام شب و روشن شدن لامپ، باید عینک دودی طبی استفاده کرد یا نه؟ نگاه کردن به صفحه موبایل یا صفحه مانیتور چی، ایرادی داره؟

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۱۹ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام در حدی که زیاد چشم خسته نشود اشکال ندارد

  61. امیرحسین آبان ۱۲, ۱۳۹۸ در ۷:۳۱ ب.ظ - پاسخ دادن

    سلام
    من چشمم ضعیف هست
    به طوری که فاصله بیش ازدومتروتارمیبینم
    میخواستم بدونم امکان داره شماره چشمم بالای۳باشه

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۸:۲۰ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام بله ممکنه.

  62. p-a آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۱۲:۰۴ ق.ظ - پاسخ دادن

    سلام اقای دکتر
    مادر بنده پنج سال قبل به دلیل دیابت و فشار چشم دچار خونریزی چشم شدن
    بعد از چندین مرحله لیزر هر ماه تزریق میشدن
    مدت چهار سال ماهانه اواستین تزریق میکردن
    منتهی از سال گذشته چند مرحله ایلا تزریق کردن و الان یک سال هست که هر هفته یا هر بیست روز یکبار دارن اواستین تزریق میکنن
    این نکته را هم اضافه کنم که از همون سالهای ابتدایی دیابت ایشون به طور کاملا عالی کنترل شده
    ولی دیگه اصلا طاقت تزریق براشون نمونده. هم از درد های تزریق اذیت میشن هم از کاهش دیدشون هم اینکه هزینه هاش زیاده
    ایا هیچ راهی غیر تزریق نیست؟ عمل یا پیوند یا یه درمان دیگه؟ ایا امیدی به تموم شدن این تزریق ها هست؟
    قبلا از زمانی که اختصاص میدین سپاسگذارم

    • (دید برتر) دکتر محمدی آبان ۱۴, ۱۳۹۸ در ۹:۵۸ ب.ظ - پاسخ دادن

      سلام طبیعتا تا معاینه حضوری نشه امکان تظر دقیق نیست. اینکه تعداد تزریق در برخی بیماران زیاد میشه تا حدودی طبیعی است. فاصله تزریق یک ماه باشد. تحت نظر فوق تخصص شبکیه باشید.

ثبت سوال