مشاوره پزشکی

سؤالات پزشکی خود را در اين بخش مطرح كنيد تا پاسخ داده شوند.

دیدگاه‌ها و سؤال‌ها

باسلام وخسته نباشید خدمت شما می خواستم بدونم ایا بی خوابی نمره چشم رو برای مدت کوتاهی میبره بالا یا نه چون وقتی به یه دکتر واسه نعویض عینک رفتم خیلی بی خواب بودم والان با عینک تجویز شده مشگل دارم

تصویر dr.mohammadi

با سلام بله.
اگر چه كم پيش مياد ولي ممكنه، به همين دليل توصيه ميشود معاينه چشم در شرايط طبيعي چشم انجام شود.

با سلام
من شرايط عمل لازك را دارم اما هنوز مردد هستم كه اين كارو انجام بدم يا نه اگر ممكنه منو راهنمايي فرماييد. با تشكر

تصویر dr.mohammadi

با سلام بله شما روي يكي ازاسلايد هاي صفحه اول كه به بررسي اين موضوع ميپردازد كليك بفرماييد اطلاعات بيشتري پيدا خواهيد كرد.

با سلام وخسته نباشید
30 ساله هستم و مدت دو ماهه که در چشم چپم احساس تاریکی میکنم و پزشک هم که مراجعه کردم گفتند هیچ مشکلی نه در فشار چشم و نه ضعف اعصاب و نه مشکلی در شبکیه دارم
لطفا مرا راهنمایی کنید. با سپاس

تصویر dr.mohammadi

سلام
تاري ديد يا علت چشم يا داخلي(قلب و مغز و ...) دارد و در مرحله بعد علل عصبي هم ميتوانند ايجاد تاري ديد بكنند.

با سلام و عرض ادب
من چندی وقتی هست وقتی که از خواب بیدار میشم چشمام تا چند دقیقه درد میکنه بعضی وقتها درد به شقیقه و پشت سرم هم میرسه چشمام هم توی طول روز کمی قرمزی داره کارم هم جوریه که با کامپیوتر زیاد کار میکنم عفونت یا حساسیت یا چیزه دیگه ایه؟
با تشکر از شما

تصویر dr.mohammadi

با سلام
درد صبحگاهي معمولا منشاء چشم ندارد.درد بدنبال كارزياد چشم گاهي نشانه ي بيماري چشم و گاهي هم ناشي از خستگي است.توجه كنيد كه مشكل شما نياز به معاينه دارد.

با سلام و تشکر فراوان که این کار خیر را انجام میدهید. زنی 35 ساله هستم که به علت مصرف داروهای کورتنی برای رفع حساسیت چشم مبتلا به گلوکوم شدم عصب چشمم آسیب زیادی دیده و قطره های تیمولول و لاتانوپروست استفاده میکنم به احتمال زیاد برای بارداری باید دوباره جراحی انجام دهم با توجه به اینکه یک بار جراحی کردم آیا این کار به نفعم هست یا نه خواهش میکنم پاسخ دقبق بفرمایید سلامتیم برام مهمتر هست

تصویر dr.mohammadi

با سلام
در فردي مانند شما انجام زايمان طبيعي يا سزارين تفاوتي از نظر بيماري چشم شما ندارند، البته اگر حضوري به چشم پزشك ماهري مراجعه و نظر بدهد بهتر است.

سلام پسری 20ساله هستم ک 3سالی هس ک چشمانم تنها 0.25بالا رفته میخواستم چشمامو بدون عمل درمان کنم و نیازی ب عینک و لنز پیدا نکنم طول درمانش مهم نیس مهم نتیجه هس و اینکه بدون عمل این کار انجام بدم لطفا راهنماییم کنید

تصویر dr.mohammadi

با سلام
روشي كه مد نظر شماست تاكنون بطور قطع و يقين ابداع نشده است و اينجانب در حال حاضر آن را به بيماران پيشنهاد نمي كنم.

سلام خسته نباشید
من بیماری قوض قرنیه دارم و خدمت یکی از همکارانتون عمل لنز داخل چشمیو انجام دادم و از لنز آرتیزان استفاده کردم .چشم راستم از نظر دید هیچ مشکلی نداره ولی چشم چپم آستیگماتیسم شدیدی پیدا کرده یعنی نسبت به قبل عمل چند نمره زیاد شده .به دکترم مراجعه کردم جواب قانع کننده ای به من نداد .میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید .

تصویر dr.mohammadi

با سلام از علل آستيگماتيسم ميتوان به پيشرفت احتمالي خود بيماري قوز قرنيه و يا علل ديگر از جمله نحوه قرار گيري لنز اشاره كرد، توجه داشته باشيد تعيين دقيق علت پس از معينه و در صورت لزوم انجام تصوير برداري هاي مورد نياز ميسر است،بهتر است بصورت حضوري به همگاران ديگر هم مراجعه كنيد.

باسلام
من يه دوست دارم تو اربيل عراق هستش يه دختر ٧ ساله داره كه چشماش خيلي ضعيفه دكتراي اونجا كه تشخيص دادن يك چشمش ٥ و چشم ديگرش ٤،٧٥ هستش ميخام بدونم آيا ميشه چشمهاي ايشان رو عمل ليزري كرد يا نه ،اگر جواب مثبت هست لطفا يه نوبت به ايشان بدين تا به مطب مراجعه نمايند اين هم شماره تلفن ايشان هستش خيلي ممنون ميشم زود جواب بدين
٠٠٩٦٤٧٥١١٠٠٧٥١٤

تصویر dr.mohammadi

با سلام عمل ليزري تا قبل از سن ١٩سالگي توصيه نميشود.

سلام آقای دکتر
میخواستم بدونم چرا میگن ........ باعث از بین رفتن زیبایی چهره میشه؟ چون متاسفانه وقتی اینکارو میکنم چهره ی من واقعا طراوتشو از دست میده البته زمانی که از خواب بیدار میشم اینجوری میشم؟ مخصوصا چشمام خیلی زشت میشه دلیلشو نمیدونم؟

تصویر dr.mohammadi

سلام اينگونه موضوعات در محافل چشم پزشي مورد بحث قرار نميگيرد،بهتر است با همكاران روان پزشك مشورت نماييد. در صورت لزوم بصورت حضوري به چشم پزشك مراجعه كنيد تا نگراني شما برطرف شود.

سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای دکتر.من مدت یک سالیه ک شبکیه چشمم پاره شده بوده پیش چندین دکتر متخصص رفتم ولی متوجه نشده بودن رفتم پیش دکتر شبکیه یکی دوتاشون گفتن ک با عمل درست میشه ولی یکی از دکترا گفتن چون مدت زیادی گذشته راهی نداره و فایده ایی نداره.من الان 25سالمه .و چشمم راستم گفتن ک شبکیه اش سوراخه.ایا چشمم چپم راهی داره با عمل درس میشه

تصویر dr.mohammadi

با سلام اقدام درست آن چيزي است كه اكثر چشم پزشكان فوق تخصص شبكيه و البته ماهر توصيه كرده اند به سه نفر يا بيشتر مراجعه بكنيد ونظر اكثريت را انجام دهيد.، و صرفنظر از چند و وچون نتيجه آن را انجام دهيد.و در بيشتر موارد عمل نتيجه خوبي دارد.

سلام...دکتر میخواستم بدونم عمل آب مروارید برای فردی که سنی حدود 84-85 داشته باشه تا چه حد خطرناکه و اینکه بیمار بیهوشی عمومی میشه یا از قطره ی بی حسی استفاده میکنید؟؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام اگر ظرف يك هفته بعد از عمل معاينه شده ايد و مشكل خاصي نبوده پس نگران نباشيد اكثرا بمرور اين حالتها بر طرف مبشرد.

تصویر dr.mohammadi

با سلام
در همه سنين آب مرواريد در زماني كه پزشك مناسب ميداند بايد عمل شود اگر نه ممكن است عوارض ديگري بجا بگذارد، غير از موارد خاص ما بيشتر بيماران را به روش قطره ي بي حسي عمل ميكنيم.

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چند ماهی میشه که هر دو چشمم قرمز شده(کل چشم نه، بخشی از چشمم) ، بعضی اوقات چشمم درد میکنه اکثرا بالای چشمم درد میکنه(دستمو که آروم رو چشمم میمالم نزدیک 30 ثانیه دید چشمم تار میشه واضح نمیبینم)
به دکتر مراجعه کردم و تشخیصش حساسیت بود
ولی با مصرف قطره هایی که تجویز کرده بود مشکل حل نشده
بنظرتون مشکل چیه؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام اگر دوره درمان را كامل كرده اي و با مصرف داروها بهبودي ايجاد نشده دو باره با پزشك خود تماس بگيريد، تاري ديد بدنبال مالش چشم معمولا طبيعي ميباشد.

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر . با عرض معذرت هفته پیش مادرم از طریق دکتر فقیهی جراحی شبکیه انجام دادن. متاسفانه چشمشون ظرف چند روز گذشته تو رفتگی ذاره. دلیل خاصی داره؟

سلام و خسته نباشید
خشکی چشم شدید دارم چه عینکی برای من مناسبه؟ نمی خوام کلی هزینه کنم بعد نتیجه ای هم نگیرم چون نور واقعا ازار میده اطلاعات من از عینک افتابی خیلی کمه و میخوام بدونم موقع خرید باید چی از فروشنده بخوام؟
سوال دیگه من راجع به رنگ عینکه چه تاثیری داره؟
لطف میکنین اگه جواب بدین

تصویر dr.mohammadi

با سلام قبل از همه بايد بر اساس علت خشكي در مان مناسبي براي خشكي انجام شود، به هنگام خريد عينك آفتابي اول از همه بايد از جاي معتبر تهيه كنيد و پس از آن به فروشنده بگوييد اگر متخصص چشم آن راتاييد نكرد عودت ميدهم ،رنگ عينك آفتابي اگر قهوه اي يا مشكي باشد بهتر است،

با سلام.. من ۱۵ سال دارم وا از بچگی از عینک استفاده میکنم به تازگی متوجه انحراف شده ام آیا برای جلوگیری از انحراف از لنز دائمی یا لیزیک استفاده کنم خوب است؟شما مدام راه را پیشنهاد میکنید؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
با توجه به سن شما هيچ كدام از روشهاي گفته شده توصيه نميشود ، انحراف اگر با عبنك و تمرينات چشم برطرف نشود گاهي توصيه به عمل ميشود.بايد معاينه بشوي تا بشود نظر دقيقي داد.

سلام وقت بخیر. اقای دکتر چن روز پیش پدرم بصورت ناگهانی دید یکی از چشمهایش را از دست داد وقتی به متخصص مراجعه کردیم گفنتد بر اثر سرماخوردگی است آیا امیدی به بهبودی هست و اینکه چکار مفیدی باید انجام دهیم برای بهبودی سریعتر.با تشکر فراوان

تصویر dr.mohammadi

سلام به شما دوست عزيز از آنجا كه من از جزئيات معاينه ايشان اطلاعي ندارم پس اظهار نظر قطعي نمي توان بكنم يا داروي خاصي را تجويز بكنم .
اما به عنوان يك اصل كلي كاهش بينايي بدنبال سرماخوردگي در بيشتر موارد (حداكثر ظرف يكي دو ماه) بهبود پيدا ميكند، اگر ايشان توسط فوق تخصص شبكيه ويزيت شده است فعلا كافي هست.

با سلام و عرض ادب با توجه به اینکه پزشک معتمد ناجا بودن جزیی از سوابق پر افتخار شما می باشد لطفا بفرمایید که طبق قانون نظام وظیفه میزان بینایی مادری که قصد دارد از طریق ماده 6 قانون حمایت از معلولان یگانه فرزند خود را معاف کند چقدر باید باشد؟ آیا این میزان برای مجموع هر دو چشم 5 درصد می باشد؟ لطفا در صورت امکان میزان آن را بفرمایید. با سپاس فراوان

تصویر dr.mohammadi

سلام به شما
آنزمان در چنين مواردي پزشك نظريه پزشكي ارائه مي داد اما مرحله بعد يعني تطبيق اين نظريه با آيين نامه هاي نظام وظيفه بر عهده كارشناسان ديگر ميبود و نه پزشك و متاسفانه اطلاع شخصي در اين مورد هم ندارم.

با سلام مجدد.
لطفا هزینه عمل prk حدودی هم شده لطف کنید بگید و همانطور هم که قبلا گفتم باید در طی هفته آینده برای انجام معاینات پزشکی برای استخدام مراجعه کنم.آیا برای شما مقدور هست بنده رو تا قبل از 94/9/28عمل کنید.لطفا حتما هزینه عمل بهم بگید اگر براتون در این صفحه مقدور نیست به ایمیلم ارسال کنید.ممنون از لطفتون hassan_sabaghi@yahoo.com

تصویر dr.mohammadi

سلام مجدد
هزينه عمل دو چشم روي هم بسته به نوع دستگاه ليزر بين ٢١٠٠٠٠٠ تا٢٤٠٠٠٠٠ تومان ميباشد. شما روز يكشنبه ساعت هشت صبح به مركز چشم پزشكي رازي در خ گاندي خ هفتم (پاليزواني )مراجعه كنيد .ابتدا معاينه ميكنيم در صورت واجد شرايط بودن اتشاءالله عمل ميشويد.شب قبل حمام برويد روز يكشنبه صبحانه ميل كنيد.همان روز فرصت براي طرح سوالات احتمالي خواهيد داشت.

سلام.عذر میخوام
با مصرف این قطره بریمونیدین کم بینایی را تا چه حدودی تصحیح میکنه وسوال بعدی اینکه پس از مصرف بلا فاصله بایستی انتظار داشت که تغییراتی در بینایی و دید داشت یا نه چند روزی بایستی این قطره مصرف کرد و اگر ممکن هست مدت زمانیکه بایستی انتظار داشت تا تاثیر در دید بزاره و بهتر کنه حدودی بگید.اگر از قطره pilocarpine استفاده کنم تاثیر بیشتر و زدوتر نداره؟حقیقتش دارم برای معاینه پزشکی میرم و براشون دید خیلی مهمه به طوری که حتی 0.25 هم امکان داره رد کنن.،برای همین میخوام از این قطره استفاده کنم .چشم چپ من 0.75 و راست 0.5 هستش اگر از این قطره استفاده کنم تا هفته دیگه تاثیری داره و دیدم بهتر میشه؟ممنون اگر سریعتر جواب بدین چون من این قطره تهیه کردم و دارم استفاده می کنم

تصویر dr.mohammadi

سلام دوست عزيز كاربرد اصلي اين قطره ها براي درمان آب سياه است و در اين مورد مد نظر شما اطلاعات علمي مستندي وجود ندارد.

سلام.احتراما.به پاس مساعدت های بیدرغ شما نسبت به مداوای خود .عمل جراحی مهم شبکیه و...که بحمدلله منتج به نتیجه گردید.وسایر عزیزانی که به خدمت جهت معاینه رسیداند سعی وافی مبذول فرموده اید نهایت سپاس وتشکررا داشته واز حضرت حق ارزوی موفقیت وسر بلندی برای خود وخانواده محترم دارم.

تصویر dr.mohammadi

سلام به شما جناب آقاي رحماني عزيز
اين از لطف خدا بود كه ما را وسيله درمان شما قرار داد اميد كه پروردگار به همه ما توفيق كمك به هم نوعان را عنايت كند.

ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻴﺪ ﻫﻤﺴﺮ ﻣﻦ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ ﺩﺭ ﺳﻦ ﻫﺸﺖ ﺳﺎﻟﮕﻲ ﺷﺎﺧﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺭﻓﺘﻪ ﺩاﺧﻞ ﻣﺮﺩﻣﻚ ﭼﺸﻤﺶ و ﭘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﺮﺩﻣﻜﺶ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ اﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﻛﻢ ﺩﺭ اﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺧﻮﺑﻲ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﮕﺮﻓﺘﻪ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻋﻤﻞ ﺩاﺷﺘﻪ ﻭﻟﻲ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻪ اﻻﻥ ﺣﺠﻢ ﭼﺸﻤﺶ ﺑﺰﺭﮔه ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭼﺸﻢ ﺩﻳﮕﻪ و اﻧﺤﺮاﻑ ﺩاﺭﻩ ﺁﻳﺎ ﺩﺭﻣﺎﻧﻲ ﺑﺮاﻱ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﻫﺴﺖ??

تصویر dr.mohammadi

با سلام به شما
انحراف چشم معمولا با عمل جراحي برطرف ميشود اما اگر منظور شما برگشت ديد است در اين موارد احتمال بر گشت يابهبود ديد كم است.اگر شما تحت نظر چشم پزشك فوق تخصص شبكيه هستيد معمولا تصميم مناسب را برايتان ميگيرد.

سلام وقت بخیر
چند سالی میشدکه 2جسم خیلی ریز در بینایی دوچشمم میدیدم چندبار به ب دکترهای مختلف مراجعه کردم عکس رنگی هم از چشمم گرفتم وهربار هرکدام با نظریه ای تایید نکردندآخرین دکتر به من گفت این نوعی پشه پرونی است و درمان شناخته شده ای ندارد.اما این چیزهایی ک تا نگاه به جاهای سفید یا روشن میکنم و میبینم درحال حاضر خیلی بزرگتر از قبل شده اند و در چشم چپم تعدادشان هم زیاد شده اند.راستی میکنم درچشمم معلق هستند چون باتکان چشمم اوناهم جاب جا میشن. خواهش میکنم راهنماییم کنید من 29سالمه تقریبا 5ساله این مشکل رو دارم الان داره خ اذیتم میکنه

تصویر dr.mohammadi

سلام به شما
به احتمال زياد اينها همان مگس پران هستند.و چون پنج سال ازش گذشته و نيز قبلا كامل بررسي شده ايد جاي نگراني وجود ندارد ، گاهي به مرور زمان كم ميشود.
بهتره سالي يكبار يك معاينه كلي ترجيحا نزد چشم پزشك فوق تخصص شبكيه انجام بدهيد . موفق باشيد.

باسلام آقای دکترمحمدی کودکی دارم 5ساله .ازچهارماهگی متوجه نابینایی از دوچشم شدیم با مراجعه اولیه به دکترمطهری در گرگان ومعرفی توسط ایشان به بیمارستان فارابی مراجعه نمودیم که طی بررسی بعمل آمده مشخص شد که از ناحیه شبکیه هر دو چشم دچار مشکل میباشد.ودرمان خاصی صورت نگرفت طی این چند سال به چند دکتر دیگه در تهران مراجعه نمودیم که تاکنون نتیجه خاصی نداشته است . با وجود این مشکل و نابینایی هر دوچشم همیشه باز بود ولی به تازگی حدود 2ماه است که چشمها بسته شده وبچه فشار زیادی مخصوصا به چشم راستش می آورد و چشم قرمزشده و اشک سرازیر میشود لطفا راهنمایی نمایید. در پایان اگر ممکن باشد تعیین نوبتی انجام شود تا به صورت حضوری خدمت جنابعالی برسیم . التماس دعا

تصویر dr.mohammadi

با سلام از آنجا كه شما به همكاران مختلف مرجعه كرده ايد احتمالا بيماري كودك شما جزء مواردي است كه فعلا درمان ندارد انشاءالله در آينده درمانهاي جديد خواهد آمد.اما با توجه به مشكل جديدش بهتره دو باره معاينه بشه يا به دكتر هاي گرگان يا به خود من مراجعه نماييد. براي نوبت با شماره مطب تماس بگيريد.

سلام آقای دکتر وقت بخیر من از سنندج هستم پدر من بیمار شما بود یک چشمش را عمل نمودید اما چشم دیگرش تقریبا چهار سال پیش معاینه نمودید و فرمودید که شبکیه چشمش نازک شده است و برایش دارو نمودید و توصیه غذایی نمودید هم اکنون هشتاد ساله است و دیدش تار شده است خواهشمندم راهنمایی فرمایید ایا با عمل بهبود پیدار می نماید با تشکر .

تصویر dr.mohammadi

با سلام نازكي شبكيه به خودي خود قابل عمل نيست اما گاهي دچار عوارض ميشود كه آن عوارض ممكن است نيازمند به درمان باشد لذا بهتر است دوباره به چشم پزشك مراجعه كند ورمعاينه بشود.

سلام
من شماره عینکم 3 و یکیش ۳/۲۵ که /۲۵ صدم استیک مات داره عکس برداریم کردم قطر قرنیم 540 هستش خدا رو شک غوزی قرنیه ندارم حالا پی ار کی کنمدبهتره یا لیزیک در ضمن ۴۱ سال سنمه
با نهایت تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام
براي فمتوليزيك تا از نزديك معاينه نشي دقيق نميشه گفت ولي باتوجه به هزينه بالاتر فمتوليزيك و روش انجام كار فمتو،به نظرم لازك هم براي شما كاملا مناسبه و من معمولا در فردي مانند شما لازك را به بيماران توصيه ميكنم.

صفحه‌ها

افزودن دیدگاه جدید