مشاوره پزشکی

سؤالات پزشکی خود را در اين بخش مطرح كنيد تا پاسخ داده شوند.

دیدگاه‌ها و سؤال‌ها

تصویر dr.mohammadi

سلام
اصطلاح رسيدن آب مرواريد مربوط به گذشته ميباشد والان زياد مرسوم نيست، در حال حاضر هر زمان كه ديد فرد بدليل آب مرواريد (و نه بدليل بيماري هاي ديگر قسمت هاي چشم )كم بشه بايد عمل بشه و تشخيص اين زمان عمل هم سخت نيست.
كانال تلگرامي ما براي اطلاعات بيشتر:https://t.me/drnasehmohammadi

سلام اقای دکتر
بنده حدود دو ماه هست که چشم سمت راستم ناراحته که به شقیقه میکشه پلکم میفته هر روز اینجوری میشم بعد به خودم میام میبینم خوب شده ممکنه در روز چندبار بشه گاهی هم نصف بیشتر روز ذو درد میکنه دردش اونقدر نیست که مسکن بخورم بیشتر یه حالت مبهم مثل مور مور کردن،و چون پلکم سنگین میشه حس خوبی ندارم و بیشتر شقیقم همون سمت ،یه جوری انقباض در شقیق، چشم پزشک مراجعه کردم معاینه عادی کردن و انگشت گزاشتن گفتن کمی فشارش بالاست سه هفته دارم بتاکسول میریزم اما بازم همون جوریم،ممکنه خطرناک باشه؟ نیاز به ام ار ای چشم و سی تی اسکن چشم دارم؟؟ یا همین معاینه معمولی که پزشکان میکنن کافیه؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
فعلا از نظر چشم كافيه. بايد فعلا دو ماه يكبار معاينه بشي. اگر توانستي دكتر چشم فوق تخصص گلوكوم هم برو. بهتره دكتر متخصص مغز و اعصاب هم بري گاهي اين درد ها مربوط به تخصص انهاست.

با سلام.مادر من دیابت از نوع شدید داره که یه ساله زده به چشمش و دید چشمش خیلی کم شده به زور جلوشو میبینه بردیم بیمارستان فارابی 2 جلسه لیزر و 3 جلسه تزریق شد چاش بهتر نشد آب مرئاردیشم رسیده چشماشم عفونت شدید داره.دکتر گفت عفونت کامل برطرف نمیشه و عملش ریسکه الان موندیم عملش کنیم یا نه مامانم خسته شده از دکترو تهران رفتن یه پاشم چند سال پیش قطع شد.خواهش میکنم راهنمایی کنین

تصویر dr.mohammadi

با سلام
با اين توضيحات بهتره در فارابي تحت نظر باشيد. و خيلي از بيماران چنين شرايطي دارند و نياز به مراجعات متعدد دارند. غير از فارابي و در درجه ي بعدشهرهايي مانند شيراز ،تبريز،مشهد، اصفهان و تا حدودي كرمانشاه هم به اين موارد رسيدگي ميكنند. موفق باشيد

تصویر dr.mohammadi

sffffghhh

تصویر dr.mohammadi

سلام سلام

سلام اقای دکتر
خسته نباشید
من میخواستم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم
اگر براتون ممکنه یه ایمیل یا ایدی تلگرام بدید تا من مدارکمو واستون بفرستم شما ببینید معاف میشم یا نه؟
هزینشو هم پرداخت می کنم
با تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام
بنده سالها پیش در این زمینه کار میکردم و از آنزمان بسیاری از آیین نامه ها تغییر کرده است که من در جریان نیستم. شما باید بروید از سایت یا ادارات نظام وظیفه یا از پزشکان معتمد ناجا اقدام به تهیه آخرین دستورالعمل کنید یا با اون به چشم پزشک مراحعه بکنی تا ببینی بیماری چشمت به کدام یک از بندهای دستورالعمل میخورد.

سلام و عرض ادب
مادرم شش ماه پیش به علت پارگی عمیق شبکیه چشم چپ، مورد جراحی قرار گرفت، پزشک معالج اخیر گفتن که همان چشم دچار آب مروارید شده است ولی گفتند تا زمان جراحی آب مروارید باید علاوه بر مصرف تعدادی قطره چشمی، باید 100 عدد کپسول پرزرویژن3 (روزی یک عدد) را مصرف کنی. اگه به سوالات ذیل که داریم پاسخ دهید ممنون میشم:
1. بعد از گذشت شش ماه از جراحی شبکیه، بهترین زمان برای خروج روغن چشم چه زمانی است؟ اگر دیر خارج بشه چه مشکلاتی می تواند به بار آورد؟
2. مصرف کپسول پرزرویژن3 برای چیست؟
3. احتمالاً حدود سه ماه دیگر برای جراحی آب مرواردید اقدام کنیم و احتمالا همان موقع پزشک معالج روغن را خارج کند، به نظرتان مشکلی پیش نخواهد آمد.

تصویر dr.mohammadi

سلام
1. زمان خارج كردن روغن بستگي به وضعيت چشم در معاينه دارد و گاهي بايد بسرعت خارج شود و گاهي تا سالها بايد بماند. عوارض دير خارج كردن شامل افزايش فشار و آسب هاي ديگر است.
٢.برزرويزن نوعي تركيبات شبيه ويتامين است براي شبكيه.
٣.فقط بعد از معاينه ميشه دقيق گفت زمان متاسب عمل اب مرواريد كي است.

سلام،من یازده ساله سرم درد میگرفت یک طرفه و چشم همون طرف همیشه عصر شروع میشد هفته ای یک بار بود،اما الان دو ماهه تعدادش بیشتر شده و چشمم درد میگرفت و شقیقه سی تی اسکن مغز دادم خداروشکر چیزی نبود.رفتم چشم پزشک تا دست کذاشت گفتن شکل تیرویده که درست گفتن کم کاری داشتم این مدت گویا پرکارشده و فشارش گفتن کنی بالاست قطره دادن،ده روزه که قرص کم کاریم قطع شده یک هفته هست قطره میریزم دیگه هر روز درد ندارم اما بیشتر روزا چند ساعت چشمم همون یک طرف یه جوریه و شقیقه گاهی از نماز صبح پا میشم میبینم درد داره بیشتر تمرکزش در چشممه و انگلر شقیقم سفته مثل سردردای قدیمم نیست خفیف تره ولی چون هر روز یا دو روز درمیونه و اینکه گاهی از صبح نگرانم،ممکنه خدای نکرده تومورچشمی یا مشکل حاد چشمی باشه؟؟؟ دکتر معاینه کردن با همین دستگاه معمولی که روی میزشون هست اگر چیز مهمی بود با این معاینه تشخیص میدادن؟ یا نیاز به ام ار لی و سی تی اسکن چشمه؟؟ کار با موبایل هم گاهی بدترش میکنه
لطفا راهنمایی کنید چشم پزشک با اون معاینه ساده اگر چیز مهمی بود تشخیص میدادن؟؟؟
اصلا از کجا تشهیص بدم سردرد یک طرفه هست یا چشم درد؟ ممنون

تصویر dr.mohammadi

سلام
بله در ايم مورد با يه معاينه ساده چشم پزشك مينواند تظر بدهد. اگر خيلي نگراني بهتره به يه چشم پزشك ديگر هم مراجعه كني كه خيالت راحت بشه.

با سلام
من تو یه آزمون استخدانی شرکت کردم و اونجا تو تست پزشکی گفتن کور رنگی سبز دارم. این کور رنگی علت خاصی داره؟ آیا درمان هم داره؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
علت اين كوررنگي مسائل ارژي و نادرزادي است. و معمولا درمان هم ندارد. حاي نگراني تيست.

با سلام . من 27 سالمه . 4 سالم بود که چاقو به چشمم خورد و دید چشمم خیلی کم شد . 8 سال قبل اقدام به کاشت لنز دائمی درون چشمم کردم . و بعد از دوسال به مرور شاهد انحراف چشمم بودم تا اینکه 5 سال قبل جراحی انحراف چشم انجام دادم . و در طی یکسال اخیر دوباره انحراف چشمم متاسفانه برگشته به حالت قبل .چیکار انجام بدهم . لطفا جواب را به ایمیلم هم بفرستید

تصویر dr.mohammadi

با سلام
بعد از عمل انحراف گاهی ممکن است که انحراف برگشت کند. و چنانچه در معاینه مجدد شرایط عمل دوباره وحود داشته باشد، توصیه به عمل میشود. اقدام خاص دیگری وجود ندارد.

سلام
من 30 سالمه و از مادرزادی آب مروارید داشتم باامکانات اون موقع عمل شدم و حالا عینک میزنم اونم ته استکانی
همه مسخرم میکنن چشام چپه میلرزه حتی حسرت گواهی نامه به دلم مونده تا 10 سال پیش خیلی دکتر میرفتم برای معالجه اما هیشکی نتونست کمکم کنه
الان سوالم اینه چرا؟ چرا عمل این همه پیشرفت کرده سلول بنیادی و پیوند و... اما من هنوز دردم انقدر درمون نشدنیه
مشکل مالی هم ندارم
دکتر هنوز کاری نمیشه کرد؟
هیچ کشوری هم نمیتونم برای معالجه؟
بطفا پاسخ بدید ممنونم دکتر

تصویر dr.mohammadi

سلام
شما باید سالانه معاینه بشوی ،
انحراف چشم گاهی قابل عمل است .
گاهی در این موارد کاشت لنز ممکن است میسر باشد.و این بستگی به وضعیت معاینه چشمت داره.
برای کشف درمانهای جدید دهها مرکز در سراسر جهان در حال تحقیق هستند. باید امیدوار باشی.
با عرضه خودرو های هوشمند امکان رانندگی برای امثال شما فراهم خواهد شد.

با سلام خدمت شما. جناب دکتر من مردی 40 ساله هستم که به خاطر نوع کارم زیاد با کامپیوتر کار میکنم.چشم راستم مشکلی ندارد اما طی 5_6 سال گذشته به خاطر چشم چپم با نمره حدود 2 نزدیک بین و کمی تنبلی با تشخیص اپتومتریست در زمان کار با کامپیوتر از عینک استفاده میکردم.الان با مراجعه به اپتومتریست جهت چک کردن ، ایشان با دوبار ریختن قطره قبل و بعد از چک کردن گفتند نمره قبلی اشتباه بوده چشم شما تنبلی ندارد استیگمات است و دچار گرفتگی شدید عضلات چشم است. نمره عینک فعلی (1) با قبلی متفاوت است. یعنی حدود 1 نمره با قبلی تفاوت دارد.در حالیکه من با عینک قبلی بهتر میبینم ایشان توصیه کرده چند ماه در زمان کار با کامپیوتر برای نزدیک از عینک جدید استفاده کن و برای دور مثل رانندگی از عینک قبلی تا عضلات شل شود اگر نشد باید درمان دارویی انجام شود تا به شماره واقعی چشم برسد.آیا این کار صحیح است و یا اینکه راه دیگری باید انتخاب شود؟ با تشکر فراوان

تصویر dr.mohammadi

با سلام بسیاری ار از این صحبت ها اساس چشم پزشکی ندارد۔ شما بایه به پزشک متخصص چشم مراجعه بکنید تا نظر بدهد۔ و حتی گاهی لازم است به بیشتر از یک پزشک مراجعه کنید۔

سلام,من دختری 24 ساله هستم و 4 روز چشمامو جراحی کردم.فک میکنم همین عمل prk بود.من شماره چشم خیلی بالایی داشتم حدود 9 ..و ضخامت قرنیه ام 500 بود.دکتر گفت بعد عمل حدود 2 نمره چشمام باقی میمونه.الانم تقریبا یه ذره تار میبینم بعد دراوردن لنز پانسمانی.میخواستم ببینم همه جا به همین صورت بود؟یعنی اگر جای دیگه با دکتر دیگه عمل میکردم,همچنان چشم من به 0 نمیرسید ؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
البته بدون معاينه ي قبل از عمل نميشود نظر دقيق داد. ولي با اين ضخامت قرنيه احتمالا بله همينطوره.

سلام‌لطفا زود جواب بدین.من امروز چسب قطره ای پاشیده شد تو چشمم البته حس میکنم فقط تو سفیدی چشمم پاشیده شده.فورا با اب سر شستمش الان یک ساعتی میگزره اما چشمم خیلی کم میسوزه...چکار کنم؟
ممنون

تصویر dr.mohammadi

سلام
در این موارد بدون معاینه تنها اقدام درست شستن چشم است و سپس معاینه تا براساس آن در صورت لزوم دارو تجویز شود یا اگر چسب به سطح چشم چسپیده با وسایل استریل از چشم خارج شود. اگر هیچ اذیتی باقی نماند ممکنه نشانه ی این باشد که چشم مشکلی ندارد.

سلام من ۱۶ سالمه من بعضی موقع ها که حرص یا ..میخورم یه چیز سفید میاد گوشه چشمم یا وقتی دراز میکشم چشام اون اطراف دو تا میبینه دلیلشو نمیدونم تازگیام که سرم از داغی میسوزه و بدنم خستس و چشام میسوزه و البته وقتی موهامو بالا میبندم که بدتر میشه و تازه رگای چشامم پیدا میشه نمیدونم چرا اینطوری شدم ولی یه مدت قرص سرترالین وقرص خواب مصرف میکردم البته این قرص خوابه یه کوچولو دوزش بالا بود ولی اون مال خیلی وقت پیش بود در هرحال خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنین

تصویر dr.mohammadi

سلام
خوب بايد اول از همه معاينه چشم انحام شود, گاهي مربوط به نمره عينك است، گاهي هم علل مربوط به اعصاب و روان و اضطراب ممكنه علتش باشه، و بعد از معاينه چشم پزشك ممكنه معاينه متخصص اعصاب و روان هم توصيه بشه.

e
باسلام و احترام من 24سالم هست شماره چشمم سه منفی هست که حدود دوسال پیش ثابت شده بود اما الان نیم آستیکمالت هم اﺽافه شده قرار بود لیزیک کنم که باتوجه به عکسی که گرفتم و ﺽخامت قرنیه کم بود 467و 470 بود گفتن که امکانش نیست و برای لنز داخل چشم هم گفتن که عمق چشم کمه و اونم ممکن نیست با توجه به این که شماره چشمم داره بیشتر میشه و باعینکم واقعا مشکل دارم میخواستم ببینم که راه دیگه ای وجود نداره ؟چند وقت پیش توی سایتی در مورد یه نوع لنز خوندم به اسم لنز بیونیک که گفته شده بود که با این لنز تا چند سال آینده تمام عیوب انکساری چشم رو میشه درمان کرد میخواستم در این مورد توﺽیح بدید آیا این درسته ؟واین که با این ﺽخامت قرنیه و این که رگ های چشمم زیاد شده استفاده از لنز طبی به جای عینک مﺽر هست؟ چون من چند ساله که از لنز استفاده میکنم

تصویر dr.mohammadi

سلام
روشي كه اشاره كردي شايد در آينده فراگير شود. ,فعلا توصيه نميشود.
استفاده ي لنز تماسي بهتراست محدود شود به ساعات محدودي در روز و نه هميشه و شش ماه يكبار هم چشم رو به متخصص چشم نشان بدي.. ممكنه گاهي نضر باشه.

سلام دكتر خسته نباشيد من چند روزه كه چشمام خيلي خارش داره و وقتي اب ولرم شستشو ميدمش خيلي سوزش داره و قطره چشمي هم زدم تغييري نكرده باتشكر

تصویر dr.mohammadi

سلام
خارش علل مختلفي دارد و درمانهاي آن هم متفارت است و بدون معاينه توصيه دقيقي ممكن نيست و شايد شستشو با آبسرد بطور موقتي ايجاد تسكين كند.

با سلام:
آقای دکتر دوست من ۵ ماه پیش عمل فمتو روی دو تا چشم لنجام داده. ۲ ماه بعد از عمل بازهم یک جراحی به دلیل تار شدن دید چشم انجام داد. الان بعد از ۵ ماه دوباره درد چشم و کمی تاری دید رو داره. به دکتر خودش که مراجعه کرده گفته لبه قرنیه برگشته و قرنیه هم خراش افتاده و باید باز بره عمل کنه. اما یک دکتر دیگه تشخیص دادن که عمل دوباره لازم نیست و قطره ی ناتری سالت تجویز کردن و گفتن به مرور خوب خواهد شد. می خواستم ببینم شما چه نظری رو دارید و چه کاری صلاح هست؟ با تشکر

با سلام:
آقای دکتر دوست من ۵ ماه پیش عمل فمتو روی دو تا چشم لنجام داده. ۲ ماه بعد از عمل بازهم یک جراحی به دلیل تار شدن دید چشم انجام داد. الان بعد از ۵ ماه دوباره درد چشم و کمی تاری دید رو داره. به دکتر خودش که مراجعه کرده گفته لبه قرنیه برگشته و قرنیه هم خراش افتاده و باید باز بره عمل کنه. اما یک دکتر دیگه تشخیص داده که عمل دوباره لازم نیست و قطره ی ناتری سالت تجویز کرده و گفته به مرور خوب خواهد شد. می خواستم ببینم شما چه نظری رو دارید و چه کاری صلاح هست؟ با تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام
در اين مورد بايد با دستگاه معاينه بشه تا بشه نظر داد.

سلام. من خشکی چشم شدید دارم دارویی که پزشکم برام نوشت قطره اشک مصنوعی و کتوفتالمیک و فلوکورت هستن. الان میخوام از ویال یا ژل فارماجیا استفاده کنم که برای خشکی و ورم ملتحمه هستن. میشه لطفا راهنمایی کنید. اگه قطره های بهتری هم هستن لطفا پیشنهاد بدین سپاس

تصویر dr.mohammadi

سلام
فارماژيا و آرتلاك و... مشابه اند و از هر كدام كه كمتر احساس خشكي داري ميتواني استفاده كني، البته توصيه به مصرف داروهاي ديگري مانند فلوكورت و كتوفتالميك به خاطر مسائل ايمني و عوارض دارويي، بهتره فقط با نظر پزشك و البته با معاينه باشه.

درود بر شما
من چند سال هست که یه بیماری نادر چشمی دارم پیش هر چشم پزشکی رفتم نتونسته علت و نوع بیماری رو بفهمه ممنون میشم راهنماییم کنین چون واقعا داره اذیتم میکنه
چشم سمت چپم متورم شده انگار یکی داره از پشت فشار میده بزنه بیرون وقتی دردش شدید میشه بقدری هست که مثل اینکه از پشت چشمم دارن سوزن فرو میکنن قرمزی چشم بهمراه دردش امانمو بریده تورو خدا راهنماییم کنید، امکان داره چششمم دچار بیماری گلوکوم شده باشه؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام
تشخيص بيماري گلوكوم براي چشم پزشك آسان است ولي احتمال دارد علت درد شما نوعي سردرد به علت مسائل غير از چشم مانند سينوزيت يا ديگر انواع سردرد باشد. و در نهايت بهتره متخصص مغز و اعصاب و متخصص گوش و حلق و بيني هم بروي.

سلام آقای دکتر
آیا جراحی آب مروارید جزو عمل های اورژانسی محسوب میشه؟؟؟ یعنی اینکه پزشک بگه موقع جراحی آب مروارید هست ولی بنا به سایر شرایط بدنی بیمار، مدت 3 ماه زمان عمل عقب بیفته و با تاخیر انجام بشه.

تصویر dr.mohammadi

سلام
به شرطي كه ديد حداقل در حدي باشد كه در فاصله ٣ تا ٤ متري انگشتان دست را تشخيص دهد و در معاينه چشم مشكل ديگري نباشد ميشود صبر كرد.

با عرض سلام و خسته نباشید
من مشکل مگس پران در هر دو چشم دارم
روز 7 تیر در خودتون بنده را معاینه کردید فرمودید فعلا مشکل جدی نیست
الان حدود 7 روزه که چشم چپم در شب وقتی به نور نگاه میکنم فاصله بین نقطه نور تا حاله دور آن به صورت مات میبینم و احساس فشار و درد در اطراف چشم دارم آیا خطرناک هست چون در سنندج متخصص شبکیه نیست که مراجعه کنم و نوبت ماه آینده در مطب خود شما گرفته ام اگر امکان دارد بنده را راهنمایی کنید چون کار تمام وقت دارم بنده مهندس کامپیتور هستم
ممنون...

تصویر dr.mohammadi

سلام معمولا اين علايم خطرناك نيست منتهي براي محكم كاري ميتواني پيش يكي از همكاران همانجا مراجعه كني و بخواهي كه شبكيه را معاينه كنند،براي معاينه بقيه چشم پزشكان هم معمولا ميتوانند تظر بدهند، دكتر اسلاميپور يا بقيه همكاران.

سلام
از اینه وقت میگذارید و پاسخگوی دغدغه و سوالات بیماران چشمی هستید ممنونیم. آقای دکتر قطعا پاسخ شما بسیار برایمان مهم بوده و نقش روشن کننده مسیر و تعیین کننده خواهد بود و این اقدام خداپسندانه شما حتما ثواب الهی را به دنبال خواهد داشت.
سوال: مادرم دچار پارگی عمیق شبکیه چشم چپ شده و در 90 روز پیش توسط جراح فوق تخصص شبکیه در کرمانشاه مورد جراحی قرار گرفت و طی ویزیت های مجدد توسط پزشک معالج، روند درمان و بهبودی را مثبت و مطلوب ارزیابی نمودند و الانم مادرم قطره های چشمی مختلفی را استفاده می کند. در معاینه دو روز پیش دکتر معالج اعلام نمودند که همان چشم چپ که دچار پارگی عمیق شبکیه شده بود و تحت جراحی ویترکتومی گردیده بود الان دچار آب مروارید شده و باید مورد جراحی آب مروارید نیز قرار گیرد. بنده مادرم را نزد دو نفر فوق تخصص دیگر برای اظهار نظر برده ام ولی این دو پزشک دیگر اعلام نمودند که آب مروارید در چشم چپ وجود داردولی هنوز نرسیده و بهتر است حدود شش ماه دیگر منتظر باشید بعد جراحی آب مروارید انجام شود چونکه هنوز نرسیده و در ضمن آثار زخم در چشم نیز وجود دارد. ولی پزشک معالج که جراحی شبکیه را انجام داده می گوید که آب مروارید رسیده و باید طی هفته آینده مورد جراحی قرار گیرد اگر عمل نشود هرچه هزینه کردید هدر می رود و شاید عدم عمل آب مروارید منجر به تخلیه بشه و زحمات هدر می رود. الان نمیدانیم چکار کنیم. آقای دکتر، آیا واقعا آب مروارید می تواند چنین تاثیری بر روی شبکیه چشم که قبلا (سه ماه پیش ) جراحی شده بگذارد؟ اگر آب مروارید نرسیده باشد و عمل شود چه عواقبی دارد؟ به نظرتان فعلا عمل آب مروارید انجام ندهیم و شش ماه دیگه برای جراحی آب مروارید اقدام کنیم، چیست؟ ممنون

تصویر dr.mohammadi

با سلام در اين مورد تا با دستگاه وضعيت آب مرواريد و شبكيه بررسي نشود امكان نظر دقيق وجود ندارد. اگر بيشتر دكتر هاي فوق تخصص شبكيه كه معاينه ش كرده اند توصيه به عمل كردند به توصي شون عمل كنيد.

سلام،
برای فردی که سه ماه پیش جراحی پارگی عمیق شبکیه چشم داشته، الان جراحی آب مروارید همان چشم تاثیر سوء بر جای نخواهد گذاشت؟
در مرکز جراحی چشم که شما فعالیت دارید جراجی آب مروارید انجام می دهید؟
هزینه جراحی آب مروارید یک چشم چقدره؟ باتشکر

تصویر dr.mohammadi

با سلام
اگر آب مرواريد به حدي رسيده باشد كه به صلاح نباشد عمل به تاخير بيفتد، حتما بايد انجام شود و معمولا تاثير بدي روي شبكيه نخواهد گذاشت، طبيعتا آنچه كه در معاينه مشاهده ميشود بيشتر كمك ميكند تا جزييات هم در نظر گرفته شود.
بسته به نوع بيمه پرداختي بيمار از صفر ريال تا ٨٠درصد هزينه ي عمل ( حدود ٢ ميليون تومان )متغير است. البته مبلغ دقيق هزينه را بايد از بيمارستان سوال كنيد.

با سلام
اگر ممكنه در مورد فشارچشم راهنمايي فرماييد كه مقدار نرمال آن چقدر است؟

تصویر dr.mohammadi

فشار چشم چيست؟
چشم هر موجود زنده داراي يك فشار طبيعي است. براي حفظ سلامتي چشم اين فشار بايد در محدوده طبيعي قرار داشته باشد. چنانچه براي مدتي اين فشار بالا باشد ميتواند خطرات جبران ناپذيري را متوجه چشم كند.اين محدوده در سنين مختلف مقادير متفاوت دارد و حتي در مقاطع سني يكسان ممكن است مقادير نرمال براي يك فرد با افراد ديگر همان سن متفاوت باشد.
اگر در بالغين چه فشار چشم بين ١٠ تا ٢١ ميليمتر جيوه معمولا طبيعي فرض ميشود اما لازم است بدانيد اين قاعده هميشه صدق نميكند.
در پيام هاي بعدي بيشتر خواهيد شنيد.

https://t.me/drnmohammadi
www.drnmohammadi.com

سلام
ممنون میشم با توجه به اطلاعات موجود مناسب ترین روش برای اصلاح چشم رو بفرمایید
و هزینه ی تقریبی برای هر کدوم از چشم ها
سن ۲۵ سال
نمره چشم با دستگاه:
R -5.5 -3.75
L -8.25 -2.5

http://s8.picofile.com/file/8296909284/11_result.jpg
http://s9.picofile.com/file/8296909318/22_result.jpg
http://s9.picofile.com/file/8296909334/33_result.jpg
http://s9.picofile.com/file/8296909368/44_result.jpg

تصویر dr.mohammadi

ع سلام
ضخامت قرنیه برای عمل لازک یا فمتولیزیک مناسب نیست.
شاید یرای عمل کاشت لنز امیدواری بیشتری باشد.برای جواب دقیق و نیز امکان تعیین هزینه باید از نزدیک بررسی بشوی. هزینه بسته به مورد متفاوت است.

صفحه‌ها

افزودن دیدگاه جدید