مشاوره پزشکی

سؤالات پزشکی خود را در اين بخش مطرح كنيد تا پاسخ داده شوند.

دیدگاه‌ها و سؤال‌ها

تصویر dr.mohammadi

سلام اقا وحيد ،
بله اينهايي كه گفتي يعني شرايط شما براي عمل خوب هست البته بايد بيايي از نزديك ببينمت همان روز هم عمل قابل انجام است ،يك روزه كارت انجام ميشه ،
براي هماهنگي هاي بعدي با اقاي حميدي در تماس باشيد،

سلام
من مردی 35 ساله هستم. از 19 سالگی چشمانم شروع به نزدیک بینی و آستیگمات شدند. در حال حاضر نمره چشمم (راست نزدیک بین 2 و آستیگمات3.25 و سمت چپ نزدیک بین 2.5 آستیگمات 2 )است.
آیا نمرات فوق باز هم زیاد می شوند؟
آیا امکان جراحی برای بهبود یا حتی خلاصی از عینک وجود دارد؟
ممنون

تصویر dr.mohammadi

سلام نه هميشه ولي در برخي افراد احتمال افزايش نمره چشم هست براي بررسي امكان عمل بايد مدارك قبلي و معاينات فعلي با هم مقايسه شود اگر تغييرات در محدوده خاصي باشد امكان عمل هست.

ممنون بابت پاسختون .جسارتا پس چراتاکیدددارن حتکاچشم وناحیه تناسلی بسنه باشه.واینکه بنظر شمانیازبه مراجعه به چشم پزشک نیست؟

تصویر dr.mohammadi

پوشاندن چشم احتياط بجايي است ولي عوارض بعدي روي چشم ثابت نشده است.

باعرض سلام.من مادره یک پسره یکساله هستم .پسرم بدنیا که اومدزردی داشت وماتودستگاه خونگی که اجاره کرده بودیم گذاشتیم به دستورپزشک.منتهاشب که خواب بودم برای نیم ساعت چشم بندش دراومد حالاسوالم اینه مشکل برای شبکیه پسرم ایجاد نخواهدشد؟درحال حاضردیدش خیلی خوبه مشکل نداره

تصویر dr.mohammadi

با سلام به شما
تا به حال ثابت نشده كه تابيدن نور اين دستگاه ها باعث ايجاد مشكل در چشم شود پس نگران نباشيد.

باعرض سلام خدمت شما.جناب دکترسه سال پیش براثربرخوردچشم باچوب درخت بینایمو ازدست دادم البته اوائل ب مدت دوماه چشمم دید داشت .بعد یهو سردرد شدیدی اومدسراغم ک بعد از اون چشمم دیدشوازدست داد .به چند متخصص مراجعه کردم ولی راهی برای درمانم پیدا نشده.متعقدن ک رگ یا مویرگهای اصلی خشک شده .اقای دکترایا برای زنده سازی رگ یامویرگ ها راهی است یا عملی ک دیدم برگرده .باتشکرممنون میشم کامل راهنمایم کنین.ک ازاین نا امیدی دربیام

تصویر dr.mohammadi

با سلام در حال حاضر درحد تحقيقات روي اين گونه بيماريها كار ميشود لذا شما با اميد به آينده پيگير روشهاي درماني جديد كه در آينده ميايد باشيد باميد خدا به شما كمك ميشود.

سلام
خسته نباشید
من 28 سالمه وشماره هرکدوم ازچشمهام 2 هستش حدود 7 ماهه که بجای عینک لنزاستفاده میکنم .الان میخوام لیزیک کنم آیاباتوجه به شماره چشمم میتونم این عمل روانجام بدم؟باتوجه به اینکه محل کارم باکامپیوتر سروکاردارم آیا امکان داره که بعدعمل شماره چشمم دوباره برگرده؟ممنون میشم راهنمائیم کنید.باتشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام سن و نمره چشم شما مناسب عمل ميباشد ساير شرايط پس از معاينه تعيين ميشود، احتمال بر گشت در. حال حاضر بسيار كم است و اگر هم پيش بيايد مقدار آن معمولا كم است و مشكلي در زندكي روز مره ايجاد نميكند.

سلام. من به دلیل حساسیت به آفتاب، بیماری پوستی کک مک دارم و این حساسیت به آفتاب باعث شده که این کک مک ها روی چشم های من به وجود بیاد. سال گذشته که پیش دکتر رفتم، گفت شماره چشمات +6 (برای هر چشم) و نمی تونی که عمل لیزر رو روی چشمات انجام بدی. حالا من نمی دونم چی کار کنم. اینم بگم که من دانشجو هستم و وقتی سر کلاس می شینم، نمی تونم وایت برد رو ببینم و تو خیلی از موارد دیگر هم به خاطر این ضعف چشم اذیت میشم. حالا به نظر شما من میتونم این عمل را انجام بدم یا عمل دیگر وجود دارد که باعث بهبود چشم های من شود.من 23 سال سن دارم. ممنون میشم اگر من راهنمایی کنید.

تصویر dr.mohammadi

ضمن سلام بطور كلي نمره +٦نمره مناسبي براي انجام عمل ليزري نيست لازك اصلا توصيه نميشود و تحت شرايطي خاص ممكن است عمل فمتوليزيك قابل انجام باشد و همچنين كاشت لنز هاي داخل چشمي ممكن است گزينه مناسبي براي شما باشد ،طبيعي است كه صدور نظر قطعي پس از معاينه كامل و در صورت نياز انجام بررسي هاي بعدي امكان پذير است.

با سلام و احترام مدت سه سال هس كه به علت موارد مشكوك به التهاب خيلي خيلي خفيف در جشمم ميكن ريسك عمل بالاست و فعلا بايد صبر كنم تا روش جديد بياد، 29 سالمه شماره جشمام 4.25 و 4.5 هست و ضخامت قرنيه جشمي ك مشكوك به التهاب و مستعد قوز هست public center 510 و كمترين مقدار در تصاوير توبوكرافي 497 هست، بهترين عمل برا من جه نوع عملي هست? ايا هنوز روش جديدي نيومده ك بشه منم عمل كنم? عمل فمتوليزيك جطور? ميشه اونو انجام داد? متشكرم

تصویر dr.mohammadi

با سلام و پوزش براي تاخير در جواب دهي ناشي از اشكال فني سايت
اگر چه شما شرايط ايده ال براي عمل را نداريد ولي من فكر ميكنم ممنوعيت هم براي عمل نداريد و امكان عمل جراحي هست البته نه روش فمتو بلكه روش لازك يا پي آر كي

باسلام
من حدود یکی دوسال پیش التهاب شبکیه چشم راست یا التهاب پرده بینایی چشم داشتم که درمان من به صورت کاهش استرس ومصرف آرام بخش بود.اما چندروزی که روزه گرفتم احساس میکنم تاری دید به صورت دایره ای دارم وتاری به رنگ قهوه ای کم رنگ می باشد میخواستم بدونم روزه برای التهاب شبکیه چشم مشکل دارد یا خیر. لطفاً سریع تر پاسخ داده شود چون من روزه می گیرم می ترسم به شبکیه چشمم آسیب وارد شود با این اوصاف که این چند روز ماه رمضون احساس تاری دید درچشم راستم به صورت دایره ای دارم .اگه مضر روزه نگیرم.
با سپاس فراوان

تصویر dr.mohammadi

با سلام و پوزش به دليل تاخير ناشي ازاشكال فني سايت
احنملا شما بيماري csrشبكيه داريد و مدرك علمي دال بر مضر بودن روزه در اين مورد و بيشتر بيماري هاي وجود ندارد با اين حال در صورت افزايش تاري بدنبال چند روز روزه ي آزمايشي بهتر است تا بر طرف شدن تاري از ادامه روزه داري خودداري كنيد

سلام آقای دکتر دختری 20 ساله هستم با تنبل چشم ارثی و دارای انحراف مخفی که خودشو نشون نمیده.میخواستم بپرسم برای برداشتن عینک میتونم عمل کاشت لنز داخل چشمی رو انجام دهم در صورتی که انحراف آشکار نشه ؟ شماره ی چشم چپم 5 چشمه راست4 و دارای آستيگما3. ممنون

تصویر dr.mohammadi

سلام
احتمال اينكه بعد از عمل كاشت لنز انحراف مخفي آشكار بشود زباد نيست وگاهي ما ميتوانيم با استفاده از روش هاي موجود تا حدودي احتمال وقوع آن را پيش بيني كنيم، براي اينكه ببينيم ايا شما شرايط كاشت لنز را داريد بايد بررسي كامل انجام بدهيد.

با سلام دید چشم راست مادر من با 50 سال سن 6mct و دید چشم چپ نیز 3/10 می باشد لطفا در صورت امکان بفرمایید که هر چشم چند درصد بینایی دارد؟ با تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام بيان ديد به صورت در صد روش دقيق و درستي براي بيان ديد نيست ولي تقريبا ديد 6mcfيعني كمتر از ده درصد و ديد 3/10 يعني سي درصد.

اگه سنش پایین باشه چی

تصویر dr.mohammadi

توصيه ميشود با عينك مدارا كند و براي زمان هاي خاص در صورت داشتن شرايط از لنز تماسي استفاده كند.

سلام. جدیدترین روش در درمان چشم دوربین که با لازک و لیزیک و لنز داخل چشمی درمان نشود چیست.

تصویر dr.mohammadi

با سلام
اگر فردي نمره چشمش دوربيني باشد و نه پير چشمي و شرايط عمل ليزيك ،لازك و لنز داخل چشمي را نداشته باشد به شرطي كه حدود پنجاه سال يا بيشتر سن داشته باشد و در صورت داشتن ساير شرايط ميتواند عمل جارج كردن عدسي طبيعي چشم و همزمان كاشت لنز داخل چشمي انجام دهد.

سلام ميخواستم بدون آيا تزريق داروي آواستين ضرري براي چشم دارد يا خير؟

تصویر dr.mohammadi

احتمال ايجاد عارضه بعد از تزريق آواستين بسيار كم و حدود براي يك از چند هزار نفر ممكن است پيش بيايد، اماا نظر به اينكه منافع آن زياد است نبايد بيماران به خاطر ترس از عوارض نادر خود را از اين دارو محروم كنند.

با سلام
آقای دکتر من حدود دو هفته پیش عمل فمتو لیزیک انجام دادم، شماره چشمام قبل عمل OD4.5وOS4نزدیک بین و استیگمات، روز بعد عمل چشم چپم ده دهم،چشم راست هشت دهم،چند روز بعد هم همین منوال،دیروز هم معاینه شدم ب همین ترتیب،حالا میخاستم بدونم چشم راستم دیدش ده دهم میشه یا بایستی دوباره عمل بشه،الان فقط ارتلاک در روز اون هم واسه سه چهار دفعه تجویز دارم...با تشکر

تصویر dr.mohammadi

با سلام به احتمال زياد در طي روز هاي آينده ديد بهتر ميشود اصولا روند بهبودي گاهي ممكن است تا يكي دو ماه هم طول بكشد، پس شما بايد فعلا صبر داشته باشيد و ماهانه يكبار معاينه بشويد ،احتمال كمي هست كه عمل دو باره بخوادو اگر هم نياز به عمل مجدد داشته باشد زود تر از شش ماه انجام نمي شود،
و به پزشك خود اطمينان داشته باشيد تا در هر زمان بهترين تصميم را براي شما بگيرد

باعرض سلام 67 سال سن دارم دوماه پیش عمل آب مروارید انجام دادم دیدم خوب شد ولی حالا بالای چشمم یک خط سیاه دارد و به جز آن بقیه چشمم دیدش خوب است آیا احتمال آب سیاه وجداشدن شبکیه وجود دارد

تصویر dr.mohammadi

با سلام به شما اين نشانه جزء نشانه هاي آب سياه نيست، اما ممكن است نشانه تغييراتي در زجاجيه چشم باشد، احتمال كمي هم هست كه اين مورد بدليل بيماري شبكيه باشد ، ودر هر صورت براي اطمينان يك معاينه چشم بايد بشويد

با سلام و خسته نباشيد، من خانم ٥٠ ساله كه به خاطر ورم و خونربزي شبكيه در اثر بيماري قند قبلا چند بار توسط پزشكان ديگر ليزر شده و تزريق چشم شده ام و ميخواهم بدانم ايا بعدا دوباره نياز به اين كارها پيدا ميشود، ممنون از محبت شما

تصویر dr.mohammadi

با سلام به شما با توجه به اينكه بيماري ديابت را شما داريد و ممكن است هرچند مدت گاهي سبب عود بيماري شبكيه بصورت خونربزي يا تورم شود پس ممكن است شما در اينده هم گاهي نياز به ليزر يا تزريق داشته باشيد و از اين جهت نگراني خاصي نيست.

تصویر dr.mohammadi

با سلام به شما با توجه به اينكه بيماري ديابت را شما داريد و ممكن است هرچند مدت گاهي سبب عود بيماري شبكيه بصورت خونربزي يا تورم شود پس ممكن است شما در اينده هم گاهي نياز به ليزر يا تزريق داشته باشيد و از اين جهت نگراني خاصي نيست.

با عرض سلام و احترام
بنده ٤٥ساله هستم و نمره چشم هايم 2.5- در هر چشم است،آيا با توجه به سن من ميتوانم عمل لازك يا ليزيك بكنم. ممنون از راهنمايي شما

تصویر dr.mohammadi

سلام به شما
سن ٤٥ و حتي سنين بالاتر از آن مانعي براي انجام اين عمل نيست و شما در صورت واجد شرايط بودن ميتوانيد اين عمل را انجام دهيد.

با سلام و خسته نباشید
آقای دکتر من حدود 8 سال پیش به دلیل مگس پران چشمم پرده شبکیم سوراخ شد و لیزر کردم آیا الان میتونم عمل لیزیک رو برای درمان تنبلی چشمم انجان بدم؟ برخی از همکارانتون قبول نمیکنند و میگند که شبکیه ی من نازک هست و امکان عمل لیزیک وجود نداره؟خواش میکنم راهنماییم کنید؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام در مورد شما عمل به روش ليزيك يا فمتو ليزيك توصيه نمي شود اما پس از معاينه اگر شبكيه وديگر قسمت هاي چشم در حال حاضر بيماري خاصي نداشته باشن
د عمل به روش لازك يا prkمنعي ندارد

باسلام خدمت دكتر محمدي ايا عمل انحراف چشم بازگشت دارد؟

تصویر dr.mohammadi

سلام بستگي به نوع انحراف و مقدار ان و شرايط ديگر چشم در معاينه دارد، بطور كلي در بيشتر موارد باز گشت ندارد ولي گاهي احتمال باز گشت هست،

با عرض سلام خدمت آقای دکتر
دختری 23ساله هستم سوابق چشمی من عمل آب مروارید بوده ونمره چشمم در حال حاضر14دوربین میباشد.ضمنا ارثی میباشدوانبیه چشم ندارم.به دکتر مراجعه کرده ام گفته شده ته چشمم آب سیاه بسیار کمی دارد.از شما خواهشمند است در حال حاضرمیتوان لنز در چشمم قرار دهم.

تصویر dr.mohammadi

سلام اب سياه اگر كنترل شده باشد و خصوصا كم باشد مانعي براي انجام عمل لنز گذاشتن نيست، به شرطي كه در معاينه ديگر شرايط وضعيت قابل قبولي داشته باشد

با سلام
چه زمانی بیماران rpبه وسیله ی سیستم okustim می توانند برای درمان اقدام کنند؟آیا این درمان در ایران انجام می شود؟آیا درمان مبتلایان rp با این سیستم قطعی است؟ با تشکر

تصویر dr.mohammadi

با سلام خير در ايران انجام نميشود و در برخي مراكز درماني و تحقيقاتي در اروپا در حال انجام است، پس از تاييد نهايي مجور استفاده از آن صادر ميشود و در حال حاضر نميتوان در مورد نتايج طولاني مدت نظر داد اما نتايج اوليه اميدوار كننده بوده است.

سلام و عرض خسته نباشید.من عمل لیزینگ انجام دادم.بعد از دو سال شبکیه یکی از چشمام پاره شد
عمل جراحی کردم.الان دیدم تار و موج داره.میخواستم ببینم دیدم برمیگرده؟
چشم دیگرم هم شبکیه سوراخ شده.دکتر بهم گفته باید لیزر انجام بدی.میخواستم ببینم بدون لیزر امکان داره خودش جوش بخوره؟
آیا ویتامین A میتونه به بهبود بیماری من کمک کنه؟
لطفا بهم کمک کنید خیلی مظطربم.

تصویر dr.mohammadi

سلام احتمال دارد كه با گذشت زمان طي حدود يك سال از عمل شبكيه ديد بر گردد، براي چشم ديگر نياز به ليزر بسته به اين دارد كه سوراخ در معاينه چه ويژگي دارد معمولا سوراخ شبكيه خود بخود بسته نمي شود ، بهتره شما به پزشك شبكيه ي ديگري مراجعه كنيد اگر هر دو توصيه به ليزر كردند انجام بدهيد،مصرف معمولي ويتامين آ خوب است اما در در مان بيماري شما كار خاصي نمي تواند انجام بدهد.

با سلام من دیابت دارم و در حال حاضر بنا به گفته دکتر های چشم شبکیه چشمم خونریزی دارد چکا رباید بکنم؟

تصویر dr.mohammadi

با سلام بیاد داشته باشید که بیمار دیابتی همواره باید بخوبی قند خون خود را کنترول کند و با کمک متخصص داخلی یا فوق تخصص غدد و متخصص تغیه می توانید ابن امر مهم را رعایت کنید اما به غیر از آن حال که شبکیه خونریزی دارد باید تعیین شود که خونریزی کم است یا زیاد در مواردی که خونریزی کم است معمولا نیاز به اقدام خاصی نیست اما د رموارد خونریزی زیاد معمولا نیاز هست به لیزر درمانی به تنهایی یا به همراه اقدامات درمانی دیگر.
با مراجعه به چشم پزشک فوق تخصص بیماریهای شبکیه اقدام مناسب شما انجام میشود

با سلام
نمره چشم من ١٤ نمره نزديك بيني است و ٢٧ ساله هستم آيا ميتوانم بجاي عينك لنز داخل چشم بگذارم. ضمنا نمره چشمم هم ثابت مانده است.

تصویر dr.mohammadi

هم سن شما مناسب است و هم نمره چشم مناسب است البته اينها به تنهايي كافي نيست و بايد قسمت هاي مختلف چشم هم از اين نظر وضعيت قابل قبولي داشته باشد، با يك معاينه حضوري و در صورت لزوم عكسبرداري هاي مناسب تكليف شما به راحتي تعيين ميشود.

صفحه‌ها

افزودن دیدگاه جدید