مشاوره پزشکی

سؤالات پزشکی خود را در اين بخش مطرح كنيد تا پاسخ داده شوند.

دیدگاه‌ها و سؤال‌ها

اقای دکترمن بازم سوال دارم،خواهرم حدود چندین ماه هست که روی یکی از پلکاشون3تا گل مژه زده،دکتر متخصص گفتن عمل لازم داره و براشون از زیرپلکشون عمل میکنم که مشخص نشه،ولی چندجایی شنیدیم که امپولی هست که این مشکل رفع کنه
سوالم ابنه بنظر شما کدوم راه بهتره و به چشمشون از لحاظ ظاهری اسیب نمیرسونه؟
و برای خودمم باز سوال دارم که اگه لنزطبی روی چشمم بزارم برای مواقعی که بیرون میرم ،بعدا که بخوام عمل کنم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
ببخشید که وقتتون گرفتم ،ممنون از لطف و پاسخگویی شما

تصویر dr.mohammadi

در درمان گل مژه گاهي ممكن است آمپول كور تون توصيه شود اما به اندازه عمل موثر نيست و گاهي ممكن است باعث تغيير رنگ پلك شود،
انتخاب روش درمان در نهايت بعد از معاينه دقيق ميسر است .
لنز طبي چنانچه ساعت هاي متوالي و براي ماههايو سالهاي متوالي استفاده شود ، نه حتما و ممكن است مانع عمل بعدي چشم شود، چنانچ در فواصل منظم هر سه ماه معاينه چشم بدهي و اصول استفاده لنز را رعايت كني اين ريسك كمتر است.

سلام
ببخشید اقای دکترمن ۱۹سالمه،ونمره هرکدوم ازچشمام بین ۲تا۳هست،دوربین چشمام ضعیفه،دلم میخوادعینک نزنم وعمل کنم،چون باابن دید من بیرون که میرم اصلا عینک نمیزنم و واقعاسختمه،ولی عمل لیزیک توی این سن معمولا انجام نمیشه،و منم شماره چشمم ثابت نشده و چهارسالم کامپیوتر قراره بخونم،گفتن درستش اینه که بعداین مدت عمل کنم سوالم اینه من میخوام برای بعضی مواقع لنز بزارم،و چون چندسال دیگه میخوام عمل کنم اگه میشه بهم لنز خوبی رو معرفی کنید که به چشمام اسیب نرسونه ،متشکرم

تصویر dr.mohammadi

سلام
بايد براساس معاينه تعيين شود.لنز هم مانند دارو بدليل خطرات بايد توسط پزشك تجويز بشه. بدنبال اسم لنز نباش چون انواع تقلبي زياده و ديگر اينكه از پزشك نزديك محل زندگي تهيه كن كه از جهت عوارض و اصول استفاده توجيه باشي.

ممنون از پاسختون اقای دکتر...با توجه به اینکه بیش از سی سال اززمان ضربه گذشته ایا احتمال پیشرفت وجود دارد و ایا راهی برای اطلاع از این مساله وجود دارد؟
سوال دومم این است که ایشان لنز فقط برای پوشاندن اسیب استفاده میکنند و تاثیری در بهبود بینایی ندارد من با یک اپتومتریست این مساله را عنوان کردم و گفتند حتما چشم اسیب دیده ایشان نابینا شده است چون در غیر این صورت اصلا نمیتوان با یک چشم سالم و یک چشم
بینا در حد تشخیص رنگ دید طبیعی و زندگی طبیعی داشت.ایا این میتواند صحت داشته باشد؟
سوال سومم اینکه ایا از لحاظ زیبایی میشود کاری انجام داد که هر دو چشم همرنگ باشد؟
سوال چهارمم اینکه ایا امکان بهبودی این بیماری وجود دارد یا هنوز علم پزشکی پیشرفتی در این حوزه نداشته؟
عذرخواهی میکنم بخاطر ازدیاد سوالهای
سپاسگزارم برای وقتی که میگذارید.

تصویر dr.mohammadi

سلام
تا معاينه نشود هر جوابي به اين سوالات غير دقيق خواهد بود.

سلام اقای دکتر.در مورد بیماری چشمی فردی که به خواستگاریم امده میخواهم اطمینان حاصل پیدا کنم.ایشون در سه سالگی دچار ضربه شدند و مردمک چشمشون اسیب دیده.الان از لنز استفاده میکنن برای پوشاندن نقطه اسیب و به همین دلیل یک چشم از دیگری پررنگتر هست.میگویند دید چشم اسیب دیده در حد تشخیص رنگ است.ولی انچه که من دیده ام این است که در حرکات و زندگی به نظر کاملا معمولی هستند و اصلا متوجه نمیتوان شد.از شما راهنمایی میخواهم.یکی اینکه با توجه به تجربه و علمی که شما دارید این نشانه های ظاهری با انچه که گفته اند میتواند صحت داشته باشد.و اینکه ایا این مساله به گونه ای است که پیشرونده باشد و چه مشکلاتی را میتواند در اینده به همراه داشته باشد.
با تشکر فراوان از اینکه این شرایط را فراهم نموده اید تا پرسشهایمان را از شما بپرسیم...

سلام اقای دکتر.در مورد بیماری چشمی فردی که به خواستگاریم امده میخواهم اطمینان حاصل پیدا کنم.ایشون در سه سالگی دچار ضربه شدند و مردمک چشمشون اسیب دیده.الان از لنز استفاده میکنن برای پوشاندن نقطه اسیب و به همین دلیل یک چشم از دیگری پررنگتر هست.میگویند دید چشم اسیب دیده در حد تشخیص رنگ است.ولی انچه که من دیده ام این است که در حرکات و زندگی به نظر کاملا معمولی هستند و اصلا متوجه نمیتوان شد.از شما راهنمایی میخواهم.یکی اینکه با توجه به تجربه و علمی که شما دارید این نشانه های ظاهری با انچه که گفته اند میتواند صحت داشته باشد.و اینکه ایا این مساله به گونه ای است که پیشرونده باشد و چه مشکلاتی را میتواند در اینده به همراه داشته باشد.
با تشکر فراوان از اینکه این شرایط را فراهم نموده اید تا پرسشهایمان را از شما بپرسیم...

تصویر dr.mohammadi

سلام
بله بدنبال ضربه به چشم گاهي اين نشانه هايي كه گفتي ايجاد ميشود، و معمولا حداكثر پيشرفت عوارض ضربه تا ده سال بعد است و بعد از آن پيشرفت احتمال كمتري دارد.

سلام و خسته نباشید اقای دکتر مادر من چشمش شدید قی می کنه و دارای درد و سوزش شدید است و مایعی سفید رنگ (چرک) از چشمش میاد و‌چشمش داره کم کم جمع میشه پیش چند تا دکتر رفتیم گفتن عمل ان شا... که نظر دیگه ای شما داشته باشید. خواهش می کنم اگر براتون مقدور سریعا یه راهکار خوب پیشنهاد بدین

تصویر dr.mohammadi

سلام باید اصطلاح پزشکی بیماری و شدت آن را از پزشک معالج گرفته و قید کنی تا بشود راهنمایی کرد.

سلام
پدرمن یک سال پیش پرده چشمش پاره شد و عمل کرد اما الان واضح دید نداره و تار میبینه و دکترش گفت یه مایعی در چشمش باعث تار دیدنش میشه و یه قرصی دادن به اسم پلرون(اپلرون)برای رفع اون مایع من راجب این دارومطالعه کردم ربطی به چشم نداشت می خواستم ببینم این دارو ربطی به درمان چشمش داره و خطرناک هست یا خیر؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
من در درمان برای بیماران خودم از این دارو استفاده نمیکنم. بهتره دوباره با پزشک معالج مورد را مطرح کنی شاید توضیحی داشته باشد.

سلام
پدرمن یک سال پیش پرده چشمش پاره شد و عمل کرد اما الان واضح دید نداره و تار میبینه و دکترش گفت یه مایعی در چشمش باعث تار دیدنش میشه و یه قرصی دادن به اسم پلرون(اپلرون)برای رفع اون مایع من راجب این دارومطالعه کردم ربطی به چشم نداشت می خواستم ببینم این دارو ربطی به درمان چشمش داره و خطرناک هست یا خیر؟

سلام.
من یک دوست هجده ساله دارم که به گفته ی خودش الان بیشتر از شش ماه هست که وقتی چشم چپش رو میبنده چشم راستش به شدت تار میبینه اما در حالت عادی اینطوری نیست. تازه به پزشک مراجعه کرده و بهش گفتن شبکیه چشمش پاره شده. با توجه به شرایط و امتحاناتش حداقل تا سه هفته نمیتونه عمل کنه.
میخواستم بدونم این سه هفته خطری براش به وجود نمیاره؟ و با توجه به اینکه شش ماه میگذره بعد از عمل بهبودی کامل پیدا میکنه؟
خیلی ممنون

تصویر dr.mohammadi

سلام
پارگی شبکیه باید هرچه زودتر عمل شود تاخیر خطرناک است.. تا معاینه نشه دقیقا زوند درمان قابل پیش بینی نیست.

سلام آقای دکتر خسته نباشید.من در 8 سالگی بر اثر اصابت جسم سخت بیناییم رو از دست دادم و 2 بار توسط دکتر ریاضی عمل شدم و الان 20 سالمه و دید ندارم و تشخیص نور هم ندارم و از لحاظ ظاهری کاملا مشخصه و مرز مردمک و عنبیه از بین رفته و تقریبا آبی شده ولی مرزشون با سفیدی چشم مشخصه میخواستم بپرسم آیا میشه کاری کرد که از لحاظ ظاهری مشخص نشه و مثل چشم دیگرم بشه درضمن هیچ دارو و قطره ای مصرف نمیکنمممنونم

تصویر dr.mohammadi

سلام
بله يا لنز تماسي زيبايي يا پروتزهاي مخصوص معمولا مشكل را تا حدود زيادي رفع ميكند. لازم است كه قبلش معاينه بشي تا دقيقتر نظر داد.

سلام علیکم
بنده گاهی اوقات و به صورت غیرارادای، چرخشی در چشمم ایجاد میشود، یعنی لحظه ای سیاهی میرود و سفیدی می آید. البته بر اساس اظهارات اطرافیان، اینطور برداشت کردم که بعضی از اوقات که میخواهم بخوابم و تصور خودم این است که چشمانم بسته است، اظهار می کنند که سفیدی هست و سیاهی نیست. با این اوصاف، چه کنم؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
اين موارد اگر فقط در زمان خواب است معمولا بيماري نيست ولي يك معاينه براي اطمينان بده.

سلام دکتر عزیز
سوالم اینه که آیا کسی که نمره هر دو چشمش مثبت 10 هست یعنی باید عینک مثبت استفاده کنه و ی کم شب کوری داره میتونه از کار افتاده بشه؟ خواهشا جزیی تر راهنمایی کنید تشکر میکنم

تصویر dr.mohammadi

سلام
بعيد ميدانم بخاطر نمره عينك كار افتاده محسوب بشي اما بخاطر شب كوري و... شايد، من در جريان جزييات دستورالعمل ها نيستم. به پزشكاي شاغل در مراكز وابسته به تامين اجتماعي مراجعه شود.

با سلام. ممنون از لطف شما.
چشم من نزدیک بین است با شماره 1 برای هرکدام.
دکتر به من گفت چون زیر 40 سال هستم میتوانم همان عینک دوربین که بلوکنترل است را برای مانیتور که نزدیک است استفاده کنم.
میخاستم بدانم چون چندساعت به مانیتور نگاه میکنم آیا به چشم من فشار نمیاید که یک عدسی دوربین را برای اشیا نزدیک بکار بگیرم.
ممنون.

تصویر dr.mohammadi

سلام
چنانچه موقع استفاده از عينك احساس فشار و يا خستگي و يا درد در چشم نداري معنيش اينه كه عينكت خوبه.

سلام.نوزاد من چند روزه به ویروس چشمی دچار شده.اوایل درد زیادی نداشت.الان دوروزه از شدت درد چشمش رو باز نمیکنه.امروز متوجه شدم یه خط روی مردمک چشمش هست .نظر شما در مورد این بیماری و درد چیست

تصویر dr.mohammadi

سلام
بايد با دستگاه معاينه بشه كه مطمئن بشي عفونت نباشه. چشم نوزاد در برابر برخي عفونت ها آسيب پذير تر از بالغين است.

سلام.خسته نباشید..مادر من چند روز پیش برای چکاپ چشمشون ب دکتر مراجعه کردند و دکتر گفته بودن ک در هر دو چشمشون ی پرده نازک هست..میخواستم بدونم علتش و درمانش چیه؟؟ممنون میشم سریع جواب بدید..خدا خیرتون بده

تصویر dr.mohammadi

سلام
اين يك اصطلاح پزشكي نيست و يك توصيف عاميانه است كه دكتر براي بسياري از حالات به كار ميبرد. تا عين اصطلاح پزشكي را بيان نكني معلوم نميشه چي بوده. آنچه مسلم است اگر ديدش تار تيست جاي نگراني نيست و بايد هر چند ماه كنترول شود.

خیلی ممنون از جوابتون..دکتر اصطلاحی ب کار نبرده فقط گفته پرده در چشمتون هست..خیر مشکلی در تاری دید ندارن..البته چند ساله ک چشم هاشون ضعیفه و از عینک استفاده میکنند ولی نمره عینکش تغییری نکرده

با سلام و عرض ادب.

بنده تمایل به استفاده از لنز تماسی دارم و از انجایی که آستیگمات هم هستم باید از لنز های توریک استفاده کنم.

یک اسکن از پرینت دستگاه تعیین نمره که اخریا از هر دو چشم بنده گرفته شده رو لینکش رو براتون قرار میدم :
http://uupload.ir/files/5uwn_20171226_112304.jpg

لطفا بفرمایید که مشخصات لنزی که باید خریداری کنم چی باشه؟ منظورم اینه که پاور و استیگمات و محور استیگمات چشم چپ و راست بنده چند است؟ توی این برگه مقدار های زیادی نوشته شده بود.

لطفا من را راهنمایی بفرمایین.

با تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام
بايد با دستگاه دقيق تري اندازگيري شود. و بعد از اندازگيري توسط متخصص با ديد بيمار تطبيق داده شود. و بعد از همه ي اين مراحل متخصص اقدام به تهيه كرده و بعد از تهيه لنز را روي چشمت چك كند.اگر غير از اين باشد دقيق و اصولي نخواهد بود.

سلام آقای دکتر گفتین میتونم از لنز تماسی برای صفر کردن نمره چشمم استفاده کنم میخواستم اگه ممکنه توضیح بدین استفاده از چه نوع لنز تماسی برای صفر کردن نمره چشم مؤثره و این که آیا آستیگمات رو هم صفر میکنه و این که چه مدتی طول میکشه با لنز تماسی نمره چشمم صفر بشه و اینکه هزینه تقریبیش چقدره .ازتون خیلی ممنونم

تصویر dr.mohammadi

سلام
جواب به اين مورد فقط بعد از معاينه با دستگاه ممكن است. به پزشك محل سكونت مراجعه شود.

سلام وقت بخیر، من دست خط ریزی دارم و متون رو خیلی ریز مینویسم، حالا میخواستم بدونم که آیا ریزنویسی و خواندن متن ریز آسیبی به چشم و بینایی میرسونه؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
تا اين لحظه ثابت نشده كه اين مورد خطري براي چشم داشته باشد.

با سلام
کسی که به خاطر ژنتیکی مشکل بینایی در شبکیه چشم دارد
و ده درصد بینایی دارد. می تواند رنگ ها را تشخیص دهد؟ دید او چگونه است؟ تشکر

تصویر dr.mohammadi

سلام
منظور شما را متوجه نشدم.
دوباره بنويسيد و اينبار بطور واضح .

سلام من نمره چشمم حدود ۲ هستش و حدود ۱ نمره هم آستیگمات دارم خواستم بدونم به جز عمل لیزیک آیا راه دیگه ای برای پایین آوردن نمره چشم هست ویا غیر از عمل راه دیگه ای برای پایین آوردن نمره چشم هست من ۲۰ سالمه و نمره چشمم حدود یه سالی هست که ثابته ممنونم

تصویر dr.mohammadi

سلام
روش ديگر ،لنز تماسي است كه در صورت وجود شرايط ميتواني استفاده كني.

باسلام بنده یک هفته تاری دید داشتم که عکس octانجام دادم کسی که عکسم را انجام دادند گفتن جداشدگی شبکیه چشم دارم و وقتی به پزشکم مراجعه کردم گفتند مایع جلوی چشمم را گرفته و باید چهارهفته صبرکنم اگر بهبود پیدا نکرد لیزر کنم، چون خودم کادر درمان هستم تا جایی که میدانم جداشدگی شبکیه چشم یک اتفاق اورژانسی است، میخواستم نظر شما رو بدونم اینکه واقعا چهارهفته صبرکنم یا سریعتر جهت لیزر اقدام کنم

تصویر dr.mohammadi

سلام
جداشدگی شبکیه در بیشتر موارد درمان اورژانسی میحواهد اما در مواردی مانند بیماری CSC /CSR نیازی به درمان اورزانسی ندارد .احتمالا شما این مورد آخر هستی. در هر صورت تشخیص دقیق با معاینه مسجل میشود

با سلام. مادرم دچار تاری دید بودن به چشم پزشک مراجعه کردیم و عینک دادن. بعد یک هفته چشمهای مادرم کاملا خوب شد بطوری که با عینک نمیتونستن ببینن و عینک بلااستفاده شد. در ده روز نه کیلو کاهش وزن داشتن طی ازمایش متوجه قندخون بالا شدیم. دکتر برا قندشون دارو دادن بعد مصرف دوباره دچار تاری دید شدید شدن بطوریکه نزدیک و دور رو نمیبینن. علتش چیه؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
مطمين شويد كه قند خون طبيعي شده است و چند روز ببعد از آن دوباره معاينه بايد بشود. دلايل اين تاري و ....متفاوت است اما در معاينه معلوم خواهد شد.

سلام خسته نباشید,من درزمان بچگی بخاطرضربه به چشمم وهمچنین سرم کم کم دیدچشمم روازدست دادم مثل اینکه قراربوده توبچگی یه آمپولی بزنن که دیدم ازدست نره اما نزدن,چشم پزشکان گفتن رگی که ازسربه چشم متصل هست دچارخون مردگی شده واون خون مردگی باعث نابیناشدن چشم راستم شده میخواستم بدونم الان درمانی برای این مشکل نیومده؟واینکه آیاممکنه توبارداری برای من خطرسازباشه

تصویر dr.mohammadi

سلام
احتمالا عصب بينايي در مسير چشم تا مغز آسيب آسيب ديده است.
افسوس نخور تا كنون هيچ درماني براي پيشگيري و يا درمان آن وجود ندارد.
در آينده اميد درمان هست.
بارداري در اين موارد معمولا منعي ندارد. به شرط معاينه ي كامل و نرمال بودن ساير مسائل.

سلام و احترام اقای دکتر . همسرم 30 سال دارن و با مراجعه به پزشک براشون CRVO شدید چشم تشخیص دادن و تزریق امپول ماهانه و قطره ی رافیکول برای 4 روز 4 ساعتی و یک قطره ی دیگه تا زمان تزریق دیگه 12 ساعتی رو تجویز کردن . جواب ازمایشاتی که پزشک براشون نسخه کردن تا 20 روز دیگر میاد. اقای دکتر تو رو خدا کمکم کنین ما هنوز زیر یک سقف نرفتیم و عاشق همسرم هستم خیلی نگران سلامتیش هستم . چکار کنم ؟ نظر شما در مورد زالو درمانی چیست ؟ پزشک شون گفته ممکنه چند سال دیگه چشم دیگرشون هم درگیر بشه و نهایتا خدای ناکرده بینایی چشمشون رو از دست بدن. اقای دکتر ازتون عاجزانه درخواست کمک دارم ما هنوز عروسی نگرفتیم و عاشق هم هستیم . همسرم در مشهد شاغل هستن و به پزشک های مشهد مراجعه کردیم .

تصویر dr.mohammadi

سلام
کار درست را دارند انجام میدهند. احتمال مبتلا شدن چشم دیگر بسیار کم است. امکانات درمانی هم مرتبا در حال پیشرفت است پس دلیلی برای نگرانی وجوئ ندارد.بعد از انجام آزمایشات بهتره با یکی دو دکتر شبکیه دیگر هم مشورت کنید تا چیزی از قلم نیفتد.
در مشهد خانم دکتر بنایی و آقای دکتر شعیبی از همکاران ما هستندو در کارشان ماهر.

سلام آقای دکتر من 18 سالمه وشماره هر دو چشمم 2 هر دو چشمم 0/75 آستیگماتیسم دارن .میخوام برم توی نظام به شماره چشمام گیر میدن میخوام بدونم آیا میتونم چشمامو لیزیک کنم؟

تصویر dr.mohammadi

سلام
طبق اصول پزشکی این عمل قبل از پایان نوزده سالگی توصیه نمیشود. اما چنانچه شما نمیتوانید تا آنزمان صبر کنید ممکن است تحت شرایطی بشود عمل کرد و تااز نزدیک معاینه و بررسی کامل نشوی نظر قطعی ممکن نیست.

سلام،پسر من از 5 سالگی چشمش ضعیف شد و الان 9 سالشه، برای مهر من پیش یه چشم پزشک بردمش و شیشه عینکش رو با شماره ای که ایشون داد تهیه کردیم ولی از اولش احساس میکردم دیدش کامل نیست. طی یک هفته گذشته پسرم رو به سه مرکز کلینیک نور، نگاه و بصیر بردم و اپتومتری شد ولی شماره هایی که به ما دادن هر سه با هم تفاوت داشت .
الان واقعا نمیدونم چه باید کرد!!!

صفحه‌ها

افزودن دیدگاه جدید